The Witcher 3'te Novigrad'da Ciri Nasıl Aranır?

Captain Vago

Picopat
Yer
Fatih İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Velen'deki baronun karısı görevini tamamladım. Şimdi Novigrad'da Ciri'yi aramak istiyorum. Yalnız Novigrad'da hiçbir görevim bulunmuyor. Nasıl görev başlatabilirim Ciri'yi bulmakla ilgili? Bilen varsa yardımcı olursa çok iyi olur ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben yan görev yapacağım diye ana görev yapmadım o ne olacak :D hala dandelion kurtarma görevindeyim ama 21. seviye ve 45 saatim var oyunda :D
Hocam bende tam tersi valla ya. Ana görev ve yan görevlerden bir kaçını yapıp tabelaları hep es geçtim neredeyse 😀

Hocam ben yan görev yapacağım diye ana görev yapmadım o ne olacak :D hala dandelion kurtarma görevindeyim ama 21. seviye ve 45 saatim var oyunda :D
En iyisi hocam haritada soru işareti kalmayana kadar devam edin :D Yan görevler ve hazine avları ana görevden daha çok zevk veriyor bana ki oyunu 3 kez bitirecek kadar da severim ana hikayesini de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı