Doğru. Ben tüm araştırmaları yaptım. Meditasyondan sonrasını yapamıyorum. Yapmadığım bjr şey mi kaldı acaba?Hocam hatırladığım kadarıyla zaten onu araştırmayınca görev başlamıyor idi. Araştırınca zaten, o ateş yakılan yere gidip meditasyon yapınca arkadan geliyordu.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Ben o görevi o görevde yapamadım kaç kere öldüm sonra saldım level alınca zevkini çıkara çıkara teklemistim. Yanlış hatırlamıyorsam.
Heyulaları öldürdükten sonra geliyor. Bakıyorum canını doldurmuşta gelmiş.Etraf da heyulalar çıkıyor onları öldürürsen canını doldurmasına engel olursun.
Doğru. Ben tüm araştırmaları yaptım. Meditasyondan sonrasını yapamıyorum. Yapmadığım bjr şey mi kaldı acaba?
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
Heyulaları öldürdükten sonra geliyor. Bakıyorum canını doldurmuşta gelmiş.![]()
Aynısını yapıyorum. Canını doldurup geri geliyor.Bas önüne yrden'i ölümüne dal.
10 levelim. Görev de 10 level. Ormandaki Jenny ölmüyor malesef. Görevi ileride yapacağım.Hızlı olmanız lazım. Leveliniz ona uygun olması lazım. Bir de kılıca yağ, kendinize de uygun iksir ile girmeniz gerekiyor. Etrafta çıkan hayaletler ne kadar kısa sürede ölürse can yenilemesi o kadar az oluyor. Hayaletler belirmeden kısa süre önce yanlış hatırlamıyorsam ışık belirtisi oluyordu, zaman kaybetmeden oraya doğru atlayıp 1-2 vuruşa (max) hemen öldürmen gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.