Bu videoyu izleyin ve yarım saatte size fazlasıyla yetecek kadar domuz eti kazanın. Domuz eti oyundaki en iyi yiyeceklerdendir
Bu videoyu izleyin ve yarım saatte size fazlasıyla yetecek kadar domuz eti kazanın. Domuz eti oyundaki en iyi yiyeceklerdendir
Keira söylüyor size orada ne yapmanız gerektigini. Dinlemeniz lazım, kalkanimin içinde kal diyor. Zaten kalkan dışına cikinca sürekli enerjiniz gidiyor. Sabırla üstüne gitmeniz lazım yavaş yavaş defansı düşüyor bossun. Sonra olucek zatenTeşekkür ederim cevaplarınız için.
Anladım o köpeklerden sonra bir tane çok güçlü boss gibi bir şey geliyo hep canını yeniliyor pek zor değil ama çoğunlukla doghe atıp 1-2 kılıç darbesi atıp yeniden vurmasını bekle yine doghe at canını yeniliyor ama bir kaç kere canını yeniledikten sonra öldürebilirsin hem bundan daha zorları var hemen vazgeçmemelisin mesela ben oyunu 2 kere orta zorlukta bitirdim bir savaşta en fazla 2 kere filan ölmüşümdür ama kolaylikla geçiliyorEvet o sanırım, ama yeşil canavarla savaşırken onun kalkanı olmuyor. O canavarın canını 2 kere azalttım, 2 kere canını fulledi. Fullerken de köpekler saldı üzerime. Ben canımı hiç doldurmadan 3 kere öldüremiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.