M muratreis3131 Hectopat Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Selam dostlar, Witcher oynarken Skellige'ya gitmek için fast travel yapınca karakterim oraya vardıgı gibi 0 can ile ölüyor. Hiçbir şekilde gidemiyorum. Bunu sadece Skellige'da yapıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
Selam dostlar, Witcher oynarken Skellige'ya gitmek için fast travel yapınca karakterim oraya vardıgı gibi 0 can ile ölüyor. Hiçbir şekilde gidemiyorum. Bunu sadece Skellige'da yapıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.950 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Aralık 2020 #2 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 4 Aralık 2020 #3 Oyun orjinal ise oyun dosyalarını doğrulamanı önerebilirim. Artı 0 Eksi
GoktugChester Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #4 Bir çeşit hata en kolay çözüm yolu dosya doğrulamak yada yeniden yüklememk Artı 0 Eksi
KS KS M muratreis3131 Hectopat Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #5 Yamete Kudasai dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Dodo1903 dedi: Oyun orjinal ise oyun dosyalarını doğrulamanı önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal dostlarım. Steamden almıştım zamanında. Daha önce bitirdim geçen dizisini izleyince yeniden canım çekti GoktugChester dedi: Bir çeşit hata en kolay çözüm yolu dosya doğrulamak yada yeniden yüklememk Genişletmek için tıkla... Dostum sen dedikten sonra birdaha yaptım ama nafile :'( Düzelmedi hala.. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Dodo1903 dedi: Oyun orjinal ise oyun dosyalarını doğrulamanı önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal dostlarım. Steamden almıştım zamanında. Daha önce bitirdim geçen dizisini izleyince yeniden canım çekti GoktugChester dedi: Bir çeşit hata en kolay çözüm yolu dosya doğrulamak yada yeniden yüklememk Genişletmek için tıkla... Dostum sen dedikten sonra birdaha yaptım ama nafile :'( Düzelmedi hala..
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 4 Aralık 2020 #6 3 defa bitirdim hiç başıma gelmedi. İlk defa senden duydum böyle bir şeyi. Enteresan bir bug... Artı 0 Eksi