Sürprizbozan The Witcher 3'te Triss'e "Seni seviyorum" dedikten sonra Yennefer ile yatmak

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daeron157

Centipat
Triss'e "Seni seviyorum" dedim, ardından Skellige'ya gittikten sonra Ermion'un laboratuvarını araştırırken zehirli gaz geldi. Geralt, Yennefer'a ikisini ışınlamasını söylediğinde oyun bana iki seçenek verdi, ben de yanlışlıkla Yennefer'i öp seçeneğini seçtim. Yennefer ile yattıktan sonra bir şey olmaz herhalde diyerek oyuna devam ettim. Fakat Triss ve Yen'in beni yatağa bağlamasını istemiyorum, bu durumda yatağa bağlarlar mı?

Triss'e "seni seviyorum" dedim, ardından Skellige'ya gittikten sonra Ermion'un laboratuvarını araştırırken zehirli gaz geldi. Geralt, Yennefer'a ikisini ışınlamasını söylediğinde oyun bana iki seçenek verdi, ben de yanlışlıkla Yennefer'i öp seçeneğini seçtim. Yennefer ile yattıktan sonra bir şey olmaz herhalde diyerek oyuna devam ettim. Fakat Triss ve Yen'in beni yatağa bağlamasını istemiyorum, bu durumda yatağa bağlarlar mı?

Skellige'den gitmeden önce Yennefer seni bir yere çağırıyor hatta görevin adı son dilek. O görevi yapmazsan sorun yok veya görevin sonunda Yennefer'i sevmediğini söylersen. Aksi halde seni yatağa bağlayacaklar.

Bir rivayete göre oyun sonunda ikisi ile birlikte olmak mümkün :) Bunun için bir tane kitap gerekiyor deniyordu. Tam olarak hatırlamıyorum. Ama gerçek değildir :)

Yennefer'e Son Dilek isimli görevin sonunda sevmediğini belirtirsen sorun olmuyor. Fakat onun o üzgün halini gördükten sonra Allah belanı versin Triss diyebilirsin. Hikayeyi esas alacaksan Yennefer'i seçmen gerekiyor. Ama Triss'e kal diyerek o şansı kaçırmışsın.

Bir rivayete göre oyun sonunda ikisi ile birlikte olmak mümkün :) bunun için bir tane kitap gerekiyor deniyordu. Tam olarak hatırlamıyorum. Ama gerçek değildir :)

Yennefer'e son dilek isimli görevin sonunda sevmediğini belirtirsen sorun olmuyor. Fakat onun o üzgün halini gördükten sonra Allah belanı versin Triss diyebilirsin. Hikayeyi esas alacaksan Yennefer'i seçmen gerekiyor. Ama Triss'e kal diyerek o şansı kaçırmışsın.
Hocam, ilk 2 oyunda da Triss'ten yürüdüğüm için kapanışı Triss'le yapmak istedim. Triss'e özel bir ilgim yok, oyunun Next-gen Update'i gelince de Yennefer ending yapmayı düşünüyorum. Ayrıca Yen'in, Ciri'ye olan ilgisinden dolayı da Yen'e ısınmadım desem yalan olur.

Hocam, ilk 2 oyunda da Triss'ten yürüdüğüm için kapanışı Triss'le yapmak istedim. Triss'e özel bir ilgim yok, oyunun Next-gen Update'i gelince de Yennefer ending yapmayı düşünüyorum. Ayrıca Yen'in, Ciri'ye olan ilgisinden dolayı da Yen'e ısınmadım desem yalan olur.
Ben de sayamadığım kadar fazla bitirdim. Hepsinde de Yennefer seçtim istem dışı. Triss seçmeye gönlüm el vermedi. Çünkü hikayenin ana üçlüsü Geralt, Yennefer ve Ciri olarak ilerliyor. Yennefer Ciri'ye hep anne gibi yaklaşırken, Triss sadece çok samimi olmayan bir abla gibi davranıyor. Onun tek amacı Geralt :) O yüzden de ısınamıyorum.

Yeni update gelince tekrar başlayacağım ben de. Yine Yennefer'den giderim herhalde. Aslında şimdi oynamak istiyorum ama update bekliyorum sabırla.

Bir rivayete göre oyun sonunda ikisi ile birlikte olmak mümkün :) Bunun için bir tane kitap gerekiyor deniyordu. Tam olarak hatırlamıyorum. Ama gerçek değildir :)

Yennefer'e Son Dilek isimli görevin sonunda sevmediğini belirtirsen sorun olmuyor. Fakat onun o üzgün halini gördükten sonra Allah belanı versin Triss diyebilirsin. Hikayeyi esas alacaksan Yennefer'i seçmen gerekiyor. Ama Triss'e kal diyerek o şansı kaçırmışsın.
Dostum, bir Triss'çi olarak seni kınıyorum. (!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı