The Witcher 4 sizce hangi karakterin üzerine olur?

Ciri üzerine odaklanır bence. Witcher 3'te Ciri'nin peşinden koşup onu aradık o kadar, bu boşa gitmemeli.

Ciri'ye odaklanırsa yeni oyun kesinlikle çok kötü olur çünkü 3. oyun zaten tamamen onun üzerineydi ve açıkçası hikayesi de iyi bir şekilde oyuncuya bırakılarak bitiyor. Yeni oyunda yine aynı şeyleri görmek kabak tadı verir. Keza Witcher evreni çok büyük bir evren ve kesinlikle çok daha iyi tema alınacak dönemler var.

Vesemir'in gençliğini oynamak çok zevkli olurdu lakin vaşak okulu paylaştıkları için geçmişle alakalı olacağını sanmıyorum.

Onu yapamazlar artık çünkü Netflix yaptıkları anime de zaten bu konuyu işlediler. Şimdi çıkıp bunun üzerine oyunu yapsalar ne süprizi kalacak? Keza Netflix animesi de daha sonlanmadı yani millet animeyi mi izleyecek oyunu mu oynayacak aynı şeyleri anlatacaklar sonuçta.

Onu yapamazlar artık çünkü Netflix yaptıkları anime de zaten bu konuyu işlediler. Şimdi çıkıp bunun üzerine oyunu yapsalar ne süprizi kalacak? Keza Netflix animesi de daha sonlanmadı yani millet animeyi mi izleyecek oyunu mu oynayacak aynı şeyleri anlatacaklar sonuçta.
Ben zaten yapacaklar demedim oynaması zevkli olurdu dedim. Vesemir witcher toplumunda en saygı duyulan karakterlerden biri olduğu için riske girmemek adına güzel bir tercih olurdu. Yeni karakter ile farklı hikayeler yaşamak tabi ki daha zevkli olur. Witcher 1'de olduğu gibi karakterimizin kişiliğine şekil verip ondan sonra çıkacak oyunda save aktarımı ile oyun zevkimize zevk katardık.

Ben zaten yapacaklar demedim oynaması zevkli olurdu dedim. Vesemir witcher toplumunda en saygı duyulan karakterlerden biri olduğu için riske girmemek adına güzel bir tercih olurdu. Yeni karakter ile farklı hikayeler yaşamak tabi ki daha zevkli olur. Witcher 1'de olduğu gibi karakterimizin kişiliğine şekil verip ondan sonra çıkacak oyunda save aktarımı ile oyun zevkimize zevk katardık.

İlk Witcher serisi tam olarak saf RPG sayılmıyor. Sabit bir karakter var ve sadece seçimler yapabiliyoruz. Yeni seri de karakter yaratma seçeneği eklerseler iyi olabilir ama bunu pekte iyi becerebileceklerini sanmıyorum çünkü Cyberpunk 2077 örneği var. Belirli bir karakteri yönetmek daha iyi olacaktır çünkü yönetilen ana karakteri hatırlamak daha kolay olur. Diğer taraftan kim Cyberpunk 2077 karakterini hatırlıyor? Adamın adı bile yok doğru düzgün.

İlk Witcher serisi tam olarak saf RPG sayılmıyor. Sabit bir karakter var ve sadece seçimler yapabiliyoruz. Yeni seri de karakter yaratma seçeneği eklerseler iyi olabilir ama bunu pek de iyi becerebileceklerini sanmıyorum çünkü Cyberpunk 2077 örneği var. Belirli bir karakteri yönetmek daha iyi olacaktır çünkü yönetilen ana karakteri hatırlamak daha kolay olur. Diğer taraftan kim Cyberpunk 2077 karakterini hatırlıyor? Adamın adı bile yok doğru düzgün.

Witcher 1'de sabah muhafızbaşı akşam kurtadam olan kişiyi öldürmeyince bile her yaratığı öldürmek zorunda değilim diye not ekleniyordu. Bu tarz detayların üstüne gidip güzelce işlenirse seri olacak bir hikayede güzel şeyler ortaya çıkabilir. Karakter yapma seçeneği olursa umarım sadece dış görünüşüne şekil veririz diğer türlü bir seri tadını vereceğini sanmıyorum. Ayrıca V'nin hikayesi pek dikkate alınmadı çünkü Silverhand'in yanında soluk kaldı.

Witcher 1'de sabah muhafızbaşı akşam kurtadam olan kişiyi öldürmeyince bile her yaratığı öldürmek zorunda değilim diye not ekleniyordu. Bu tarz detayların üstüne gidip güzelce işlenirse seri olacak bir hikayede güzel şeyler ortaya çıkabilir. Karakter yapma seçeneği olursa umarım sadece dış görünüşüne şekil veririz diğer türlü bir seri tadını vereceğini sanmıyorum. Ayrıca V'nin hikayesi pek dikkate alınmadı çünkü Silverhand'in yanında soluk kaldı.

Silverhand olmasa bile çok ilginç bir karakter değil ki zaten. Keza ana hikayeyi Silverhand muhabbeti biraz renk katıyor yoksa gerçekten motivasyon olarak çok boş karakter V.

Ana karakterimiz ya Cyberpunk'ta gördüğümüz gibi kendi oluşturduğumuz bir karakter olacak ya da şu ana kadar tanımadığımız bir karakterden olacak. Vesemir ve Ciri'nin olmayacağı kesin sayılır. CDPR'nin oyunla ilgili paylaştığı bir görselde vaşak okulunun madalyası gözüküyordu.

V yerine Jackie ile oynasaydık daha fazla eğlenirdik. V yönünden CD Project baya bocalamış.

Ayrıca V ile Jackie'nin arkadaşlığı bile inanılmaz yüzeysel işleniyor. Oldu bitti getirip geçiştiriyorlar. Onu bile becerememişler. Sözde oyundaki en iyi arkadaşımız ama doğru düzgün bir yaşanmışlığımız bile olmuyor. Bu konuda Mass Effect serisi en zirvedeki oyundu. Ben bu oyundaki yol arkadaşlarımın ölümlerinde bile üzüldüğümü hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı