The Witcher Enhanced Edition GTX 1060 Sistem İle Kasma Sorunu

Labsente

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Arkadaşlar ben bu oyunu Steam'dan almıştım. Ama eski laptop'um kötü olduğu için kurmadım yeni topladığım PC'ye kurdum ve oynamaya başladım. Ama yemin ediyorum korsan kullansam bu kadar sıkıntı yaşamazdım. Sıkıntıları teker teker yazacagım. Yardımcı olabileceğiniz konular var ise yardım ederseniz sevinirim. 2. ve 3. oyunları da indi ben hala bunu oynamaya çalışıyorum.

1-) Oyun ALT+TAB yapınca veya kapatınca siyah ekran geliyor ve reset atana kadar hiç bir işlem yapamıyorum.

2-) Oyun sürekli bu save dosyası eksik veya bozuk diye save'lerimi kabul etmiyor. Save yaptığım yerden devam etmek istediğimde Witcher durduruluyor hatası verip oyunu kapatıyor.

3-) Sürekli sanki oyun hiç yüklenmemiş gibi her oyunu başlattığımda güncelleme yükleme falan yapıyor. Sürekli bir dosyası kayboluyor. Her saat başı dosyaları kontrol etmekten gına geldi açıkçası.

4-) Oyun içinde mouse kayboluyor ve hiç bir şekilde ne hareket ediyor ne de gözüküyor.

Sistemim : GTX 1060 3GB, İ5 6500, 8GB RAM, Msı Gaming Pro B150M anakart.

Oyunu donanım haberin kullanıcılarının hazırladığı alt yazı ile oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim gözünüzü seveyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…