The Witcher: Enhanced Edition Muhterem'in Yüzüğü nasıl alınır?

İşletim sistemi
Windows 11

Yağız Utku

Picopat
Daha fazla  
Muhterem bana yüzük verdi ama envanter dolu dedi oyun ve ben yüzüğü alamadım saçma sapan rüşvet istiyor biri diğeri içki falan istiyor. 5 tane içki içtim hala kaybetmedi. Obez Muhterem'in yüzüğünü hiç alamayacak mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka, envanterin dolu olunca yüzük alamıyorsun, önce biraz yer açman lazım. İçki içmekle kaybetmiyor, doğru cevapları bulman gerekiyor Muhterem’le konuşurken. Sabret, illa alacaksın o yüzüğü! Takılırsan haber ver, birlikte çözeriz.

Kanka, envanterin dolu olunca yüzük alamıyorsun, önce biraz yer açman lazım. İçki içmekle kaybetmiyor, doğru cevapları bulman gerekiyor Muhterem'le konuşurken. Sabret, illa alacaksın o yüzüğü! Takılırsan haber ver, birlikte çözeriz.

Bir daha yüzüğü hiç vermiyor ki envanterimde boş alan var nasıl alabilirim yüzüğü?

Anladım kanka, envanterinde boş yer olmasına rağmen hala yüzüğü vermiyorsa muhtemelen Muhterem’le diyalogda bir adımı kaçırıyorsun. Doğru cevapları verip, isteklerini sırasıyla yerine getirmen lazım. İçki içmek tek başına yetmiyor, sabırlı ol ve Muhterem’in söylediklerine dikkat et. Eğer istersen, tam konuşma adımlarını birlikte gözden geçirelim, o yüzüğü kesin alırız!

Anladım kanka, envanterinde boş yer olmasına rağmen hala yüzüğü vermiyorsa muhtemelen Muhterem'le diyalogda bir adımı kaçırıyorsun. Doğru cevapları verip, isteklerini sırasıyla yerine getirmen lazım. İçki içmek tek başına yetmiyor, sabırlı ol ve Muhterem'in söylediklerine dikkat et. Eğer istersen, tam konuşma adımlarını birlikte gözden geçirelim, o yüzüğü kesin alırız!

İlk diyalogumuzda bana yüzük vereceğini söyledi ondan sonra envanter dolu dedi ve diyalog bitti, ben envanteri boşalttım geri konuşmaya gittim ama konuşmada o yüzüğü vermiyor oyun herhalde zaten verdiğini sanıyor yüzük falan yok şu an piyasada.

Dostum senin için çok önemliyse yüzük en son save'ine gidip oyunu tekrar başlatmanı öneririm senin dediğin gibi bug'a girmiş olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı