The Witcher kayıt dosyası GOTY sürümü ile uyumlu mu?

Pharuk

Hectopat
The Witcher'ın GOTY olmayan sürümündeki savelerimizi Witcher GOTY'e aktarabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
GOTY sürümü sadece tüm DLC paketlerinin satıldığı bir paket aslında. Yani önceki savenizi kullanabilirsiniz. Ayrıyeten Hearts of Stone ve Blood and Wine DLC hikayelerini yaparsınız ek olarak.

GOTY sürümü sadece tüm DLC paketlerinin satıldığı bir paket aslında. Yani önceki savenizi kullanabilirsiniz. Ayrıyeten Hearts of Stone ve Blood and Wine DLC hikayelerini yaparsınız ek olarak.
zaten amacım o dlc leri oynamak ayrı ayrı alınca daha pahalı oluyor ama oyundaki kararlar etkiliyor dlc leri diye save dosyalarımın aktarılması önemli

Zaten amacım o DLC'leri oynamak ayrı ayrı alınca daha pahalı oluyor ama oyundaki kararlar etkiliyor DLC'leri diye Save dosyalarımın aktarılması önemli.

Yani sizde oyun var mı halihazırda. Eğer öyleyse size kötü bir haberim var benim bildiğim ana oyun varsa GOTY gibi paketleri alamıyorsunuz.
Ana Hikaye'de neredeyseniz devam edecektir.

PS Store'da alınabilir duruyor emin misiniz?

Steam sanmıştım ben. PS Store için bir şey diyemem, PS için açıkçası bir şey diyemem ancak Save'nin değişeceğini düşünmem açıçası.
Bir de bu tür başka bir konu açacağınız zaman lütfen platform belirtin.

Doğru platformu atlamışım. İstediğimde saveimin aynı kalması zaten dlc ler ana hikaye kararlarıma göre değişsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…