The Witcher Mersin Yaprağı Nasıl Alınır?

Makaleler
4
Daha fazla  
Cadı beş tane Mersin yaprağı istiyor, kırmızı boncuk hanı gösteriyor hana gidiyorum Mersin yaprağı alamıyorum hancıdan. Dışarı bakıyorum ALT tuşuna basıyorum yine Mersin yaprağı yok. Nasıl bulabilirim? Gerekirse hile yapabilirim ama bildiğim pek W1 hilesi yok. Oyunu oynanışı değil hikayesine tanık olmak ve atmosferini görmek için oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 250-300 saat sürecek bir maceraya hazır mısın tatlım?

Yerinde olmak isterdim. Kıskandım...
300 saat sürmesin diye W1-W2 full ana görev gidip W3'ü de 70-80 saat oynarım. Haydaaa nereye oynuyon daha o mükemmel 2 DLC var onlarla beraber 300 saat.. ( tabii ki de W3'ün o herkesin dilindn düşmeyen DLC'lerini gömeceğim ve açık dünyasına saracağım) Bak bir oyuna bağımlı olmam normalde ama ironik bir şekilde şu oyuna bağımlı olmak isterim. Pek fazla RPG geçmişim yok skyrim'den başka, gizlilik oyunları ve macera oyunlarını sevmişimdir hep :)

Aynı sorunla karşılaştım ve çözümü gayet basit;

Meditasyon yaparak karakter skill ağacını açman lazım, daha sonrasında zeka sekmesinde herbalizm isimli skili açman lazım.(bu sayede bitkiler toplanabilir hale geliyor.)
Son olarak hanın içinde bulunduğu surların çevresinde bulunan beyaz Mersin bitkilerinden 5 tane toplayıp cadıya götürmen gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı