The Witcher serisine nereden başlamalıyım?

Epicfeno

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Witcher evrenini çok merak ediyorum ve 3. oyunu da çok övüldüğü için oynamak istiyorum. Fakat hikâyesini tam kavrayabilmek için 7 kitaptan oluşan serisini okumam gerekir mi yoksa ilk iki oyunu oynasam yeter mi?

İlk oyunu oynamaya kalkarsanız witcher dan nefret edebilirsiniz. Benim önerim 1 ve 2. oyunun hikayesini okuyup 3. oyunu oynamanız.

İlk oyunu oynamaya kalkarsanız witcher dan nefret edebilirsiniz. Benim önerim 1 ve 2. oyunun hikayesini okuyup 3. oyunu oynamanız.
2'nin hala gideri var hocam, haksızlık etmeyin hikayesi de güzeldir. 1'i internetten okuyup 2 ve 3'ü oynamanı tavsiye ederim.
PS : Ayrıca kitaplarını da okumanı tavsiye ederim. Kendim okumadım fakat iyi olduklarını biliyorum.

2'den baslayabilirsiniz, fakat 2'nin optimizasyonu kotu, sıkıntı cıkartabilir.

Bu video detayli degil, daha detayli anlatan veya yazan yerlerde bulabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Playstation 4'te 3.oyunu oynadıktan sonra ben bu oyunun öncesini de oynamalıyım diyip PC'de 2.ye başlamıştım. Belki yarım saat falan oynayabilmişimdir. En sonunda aldım kitabını okudum. Hikayeyi her ne kadar çok sevseniz de oynanış hiçbir zaman es geçilmemeli. Aldığınız keyfin yarısından fazlası orada çünkü. O yüzden benim gibi yapabilirsiniz. Kitapları okuyup 3.oyunu oynamak en mantıklısı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı