- Makaleler
- 1
Güvenlik kategorisinde önceden yardımımıza hemen yetişiyordu şimdi online bile olmuyor yerini @bilinçli pars 'na bıraktı galiba 
Bu da @bilinçli pars'nın işine gelmiyor değil yani.Güvenlik bölümünde açılan konuların %90'ına verilebilecek en iyi cevabın "Kaspersky yükle" olduğunu fark ettikten sonra görevi bıraktı.
1 yıl oldu belkiSahi, The_Miller'a ne olduğunu bilen birisi bizi aydınlatabilirse çok seviniriz
Birkaç aydır yok ortalıklarda.
Tam tamına 7 ay 2 gündür yok. Forumu mu bıraktı acaba :/1 yıl oldu belki![]()
Bence öyle oldu keşke konu filan açsaydı forumu bıraktığını bilirdik en azından.Tam tamına 7 ay 2 gündür yok. Forumu mu bıraktı acaba :/
Murat Bey aynı şekilde birkaç gündür eskisi gibi çevrimiçi değil :/Bence öyle oldu keşke konu filan açsaydı forumu bıraktığını bilirdik en azından.
Teşekkürler cevabınız için. Bu bizi biraz üzdü.En son hatalı bir uyarı verme yüzünden yetkisi alındı. Kendisi bu durumu hoş karşılamadı ve ayrılmak istediğini belirtti. Aramızda geçen son konuşmayı paylaşmak isterdim ama KVKK kapsamında yapamam.
Kaç aydır bu cevabı bekliyordum ama tersini umuyordumEn son hatalı bir uyarı verme yüzünden yetkisi alındı. Kendisi bu durumu hoş karşılamadı ve ayrılmak istediğini belirtti. Aramızda geçen son konuşmayı paylaşmak isterdim ama KVKK kapsamında yapamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.