Çözüldü Themaltake V200-TUF B450M Plus RGB bağlantısı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MaviGezgin

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GALAX 4080 super
Ryzen 5 3600x
2x8 ddr4 3000 mhz ram
Meslek
Software Developer
Teşekkürler, kasa üzerinden RGB kontrol edilebiliyor. Ancak anakart ile kontrol etmek istiyorum. Thermaltake'in sitesinde fanların 12V olduğu yazıyor. Buradaki problem kontrolcü kaynaklı mı acaba? Fanları kontrolcü olmadan anakart a bağlayabilir miyim?

Çözüm
@MaviGezgin merhaba. Büyük ihtimalle konudaki kasalar karıştı.

Kasanızın üstündeki kontolcü biriminden bir adet anakart bağlantı kablosu çıkması lazım. O kabloyu anakartın üst kısmında bulunan 12V RGB portuna oklar denk gelecek şekilde bağlantısını yapmalısınız.
@MaviGezgin merhaba. Büyük ihtimalle konudaki kasalar karıştı.

Kasanızın üstündeki kontolcü biriminden bir adet anakart bağlantı kablosu çıkması lazım. O kabloyu anakartın üst kısmında bulunan 12V RGB portuna oklar denk gelecek şekilde bağlantısını yapmalısınız.

Çözüm
Kontrolcü üzerinde anakart bağlantı kablosu bulunmuyor. Anakart ve kasa kutularında da bulunmamaktadır. Bu kabloyu nereden temin edebilirim? Size de çok fazla soru sordum kusura bakmayın. Hayırlı akşamlar.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-11-21 at 22.45.16.jpeg
    WhatsApp Image 2020-11-21 at 22.45.16.jpeg
    151,6 KB · Görüntüleme: 67
Hayırlı akşamlar, sorun yok.

Bu kabloyu teknik servisinden tedarik etmeyi deneyebilirsiniz ya da İtopya gibi yerler ile iletişime geçip sorabilirsiniz. Anakartı RGB desteklemeyen birisi o kasayı satın almış ve anakart kablosunu orada bırakmış olabilir.

Hayır başka sorum yok. İtopya ile iletişime geçeceğim. Thermaltake tarafına da mail attım. Onlardan haber bekleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı