Theme Forest Para İadesi

Burakbt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Theme Forest üzerinden bir tema aldım ve tema kusurlu çıktı, bunun iadesi için yardım kısmına başvurdum, başvurum sonuçlandı ve iade yapıldı. Yalnız para tutarı hala Theme Forest ekranında duruyor, yani giriş yaptığımda orada o parayı görüyorum ama nasıl alacağımı banka hesabıma nasıl ve nereden aktaracağımı bilmiyorum. Çok yardımınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlaşılan themeforest size ücret iadesini Envato kredisi olarak yapmış. Malesef bu parayı banka hesabınıza aktaramazsınız. Ancak bu kredinizle siteden tekrar alışveriş yapabilirsiniz.

Ben de aynı durumdayım ve bu durum çok kötü. Boşu boşuna para orada duruyor. :üzgün::kızgın:
Malesef olabiliyor böyle durumlar. Böyle durumlarla karşılaşmamak için temayı önce illegal olarak indirip ardından satın almanız daha uygun olur. Bazı temalarda js dosyaları çok fazla siteyi ağırlaştırıyor. Sonradan ortaya çıkıyor bu durum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı