Thermal Grizzly Kryonaut alınır mı?

Daha fazla  
1 gram olması beni biraz şüphede bırakıyor yetmeyecek diye. O yüzden MX6 bakıyorum ancak ikisinin soğutmada nasıl bir performansı var? Bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca Arctic Freezer 240 mm sıvı soğutucu ile kullanacağım.

1 gram olması beni biraz şüphede bırakıyor yetmeyecek diye. O yüzden MX6 bakıyorum ancak ikisinin soğutmada nasıl bir performansı var? Bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca Arctic Freezer 240 mm sıvı soğutucu ile kullanacağım.
1 seferlik kullanima 1 gram yeter. Islemciniz nedir? Daha F/P bir seyler onerebilirim.

Icinden cikar dedigim macunlardan biri. Yuksek ihtimalle MX-6'dır. 240mm'ye bu kadar para vermek biraz sacma olmus ama neyse almissiniz artik hocam. Icinden cikar, surulu geliyor da olabilir tam hatirlamiyorum. Illaki yeterli macun gelir.

@pawEn şöyle normalde 360mm alacaktım lakin kasaya uymaz dediler yeni topladığımdan sonra H9 Flow alınca bütçem yetmedi bende 240'lık aldım ayrıca en iyi soğutanlardan izlediğime göre.
Yani yarı fiyatina Phantom'da soğutur. O fiyata LT720 gibi bir model de var. Giriş seviyesi de değil LE520 vs. modeller gibi.

Almissiniz artik hocam kargoya verilmistir diye dusunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı