Thermal Grizzly Kryonaut vs Kryonaut Extreme

5.5 gram Kryonaut al.
Extreme kullanmadım 1gram Kryonaut kullanıyorum Excalibur G870 laptopa Extreme ile çok farkını bılmıyorum ama gramı çok 5.5gram vs 2gram Extreme 700TL 5.5 gram olan daha avantajlı geldi ama siz bilirsiniz aslında Extreme de alabilirsin.

Tek farkları termal iletkenlikleri.

Thermal Grizzly Kryonaut 5,5gr : 12.5W

Thermal Grizzly - Kryonaut Extreme : 14.2W

Dediğiniz gibi Thermal Grizzly Kryonaut 5,5gr fiyat olarak daha cazip geliyor. Termal iletkenlik farkları ne kadar ısı değişimi fark eder ki

Tek farkları termal iletkenlikleri.

Thermal Grizzly Kryonaut 5, 5gr: 12.5W

Thermal Grizzly - Kryonaut Extreme: 14.2W

Dediğiniz gibi Thermal Grizzly Kryonaut 5, 5gr fiyat olarak daha cazip geliyor. Termal iletkenlik farkları ne kadar ısı değişimi fark eder ki

Yani aslında 5.5gram alsanız bile hepsini kullanacak haliniz yok 0.5 1gramı gider gitmez en fazla işlemcinizi bilmiyorum nesli yüksek ise güçlü bir işlemciyse Extreme alabilirsiniz ama nesli düşükse Kryonaut da süper.

Yani aslında 5.5gram alsanız bile hepsini kullanacak haliniz yok 0.5 1gramı gider gitmez en fazla işlemcinizi bilmiyorum nesli yüksek ise güçlü bir işlemciyse Extreme alabilirsiniz ama nesli düşükse Kryonaut da süper.

İşlemcim i7 13700H ve diğer cihaz i5 1235U. Sanırım bu 2 cihaza 2 gr yeterli olacaktır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı