Thermal Grizzly Nasıldır?

Yer
Berlin
Selamlar, sistem olarak Acer AN-515-42 oyuncu laptopunu kullanıyorum. 4-5 ay önce belirsiz bir termal darboğaz sorunu çıktı (Cooler Master 0.8 WMC macun yenilemesinden sonra). Şimdi tekrar macun değiştireceğim ama bu sefer Thermal Grizzly kullanacağım. Sitedeki arkadaşlar MX-4 kullan dediler. Sizce hangisi daha iyidir? Sistem boşta 40-50, yük altında ise 70-101 derece arası gidiyor ama kendini kapatmıyor. Ve kendini 70 dereceden sonra 1.98 GHz'ye kitliyor. Not: Acer forumunda birkaç adam Thermal Grizzly Kryonaut kullan dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabilirsen kullanabilirsin. Fiyatı MX-4'e göre tuzludur ona göre. Gerçi MX-4'ten daha iyi. 12.5W/m-K değere sahip.
Burada var hocam. Fiyat olarak da Cooler Master MasterGel Maker ile yakın ama şunu da belirtmek isterim. CM Mastergel Maker "4g" satılırken, Kryonaut "1g" olarak satılıyor ve bu şekilde fiyatlar aynı.

Son düzenleme:
Anlıyorum Türkiye'de yok sanırsam ama elime hızlı geçecek bir ürün gerekiyor mesela CS oynuyorsun sistem olup olmadık yerde 77-80 derecelere fırlıyor 280 olan FPS oranı 100 120 oluyor bir anda.
Arada dev bir fiyat farkı var o yüzden dedim. Bizzat ben aldım. Normalde fiyatı 30 TL ancak Aliexpress kuponu ile birlikte 15 TL'ye aldım. Gümrük vergisi de 15-16 TL gibi bir şey geldi. Toplam bana 30 TL'ye geldi. Ancak Thermal Grizzly fiyatlara bakıldığında 100-120 TL gibi değişiyor. Tercih meselesi. Bu arada benim elime 15 gün gibi bir sürede geçti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı