Thermal Grizzly termal macun alınır mı?

Zapkinusz

Hectopat
Daha fazla  
Daha kötü diyen olmadı. F/P orani kotu bir macun. MX-6'dan da daha iyi Pro v2. en son indirimle daha ucuzdu. Kullanim alani da daha fazla. Ekran karti ve laptopa uygun mesela MX-6'nın aksine.
Bu arada aliyor musunuz kule tipini?

Maalesef soğutucu gözümü tutmadı almayacağım. Buzz gibi tutmaz benim işlemcimi.

Düşük orta TDP'li işlemciler için uygun ama buzz gibi tutarmı bilmem.
Ya ne için uygun olacaktı? 135W TDP'si var zaten. 309TL'ye macun parasına aliyorsunuz. Haksizliginizi azaltmak icin 300 liraya alabildiginiz bu kule tipini gomemezsiniz. Buz gibiden kastım hem macun yenilemiş hem kule tipi takmis olacagi icin 90'larda geziyorsa 70'lere düşer. E daha ne olsun zaten?

Maalesef soğutucu gözümü tutmadı almayacağım. Buzz gibi tutmaz benim işlemcimi.
Islemciniz neymis cok merak ettim. 7800x3D vb. ise onun için 300TL'lik kule tipi mi alacaksınız?

Ya ne için uygun olacaktı? 135W TDP'si var zaten. 309TL'ye macun parasına aliyorsunuz. Haksizliginizi azaltmak icin 300 liraya alabildiginiz bu kule tipini gomemezsiniz. Buz gibiden kastım hem macun yenilemiş hem kule tipi takmis olacagi icin 90'larda geziyorsa 70'lere düşer. E daha ne olsun zaten?

Kalitesiz ve macun değişme vakti gelmiş bir işlemciye neden soğutucu alsın ki adam?

Islemciniz neymis cok merak ettim. 7800x3D vb. ise onun için 300TL'lik kule tipi mi alacaksınız?
5500

Kalitesiz ve macun değişme vakti gelmiş bir işlemciye neden soğutucu alsın ki adam?

5500
5500 ortalama sıcaklıklar olarak 3600'den daha iyi. Arkadastan da daha soğuk tutar islemcinizi. Ben de daha yüksek TDP'li bir sey saniyorum.
Hayir bir de orta TDP falan demissiniz.
3600 ile 5500'un TDP'si ayni zaten ki 5500 stok fanla ayni kosullarda daha soguk calisir.

Baya sacmalamissiniz hocam.

5500 ortalama sıcaklıklar olarak 3600'den daha iyi. Arkadastan da daha soğuk tutar islemcinizi. Ben de daha yüksek TDP'li bir sey saniyorum.
Hayir bir de orta TDP falan demissiniz.
3600 ile 5500'un TDP'si ayni zaten ki 5500 stok fanla ayni kosullarda daha soguk calisir.

Baya sacmalamissiniz hocam.

Ekstradan stok soğutucu ile 85 derece gördüm.

Lütfen uzatmayalım iyi geceler.

İçinden macun da çıkıyor ya hani. Mesajlarımı okusaniz bir de daha güzel olacak. Ufak bir arastirmayla bile bulabiliyorsunuz icinden ne ciktigini.

Ekstradan stok soğutucu ile 85 derece gördüm.

Lütfen uzatmayalım iyi geceler.
Benim uykum gelmez hocam tartismanin ortasinda. Argümanınızı iyi seçin bir dahaki sefere. Öneririm.

İçinden macun da çıkıyor ya hani. Mesajlarımı okusaniz bir de daha güzel olacak. Ufak bir arastirmayla bile bulabiliyorsunuz icinden ne ciktigini.

Benim uykum gelmez hocam tartismanin ortasinda. Argümanınızı iyi seçin bir dahaki sefere. Öneririm.

Argümanla ne alakası var tamam en bilgili sizsiniz de adam termal macun önerisi istemiş uzatmayın LÜTFEN.

Kasaniz neydi hocam?

Argümanla ne alakası var tamam en bilgili sizsiniz de adam termal macun önerisi istemiş uzatmayın LÜTFEN.
Sıcaklığı düşürmek için istiyor değil mi? Ben de macun parasına içinden macun da cikan 4 bakir borulu fason olmayan kule tipi öneriyorum. Bundan daha iyi ne var acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı