Thermal Grizzly vs Ice Dragon

• Konuyu başlatan ohga
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.816
Bende sıvı soğutmalı bir 3080 kullanıyorum. Ekran kartımdada işlemcidede krynout Extreme kullanıyorum. Tavsiyem krynout kullanmam olur. İce Dragon üzerinde yazdığı değere göre performans vermiyor. Ekran kartımı undervoltlu olarak kullanıyorum 50 derece üstünü henüz görmedim.
bende Thermal Krynout alacağım galiba ancak pedleri kaç mm almam gerekir acaba ?

Bende thermal krynout alacağım galiba ancak pedleri kaç mm almam gerekir acaba?

Her kart için ölçü farklıdır. Benim kartımda ben 3 mm kullandım. Eğer belleklerınızde ısınma sorunu yoksa pad işine hiç girmene gerek yok. Eğer internetten ped için ölçü bulamazsanız kartı açtığınızda padleri kumpas ile ölçüp ona göre sipariş geçebilirsiniz. Sadece belleklerin üzerindeki pedleri değiştirmen yeterli olacaktır. Tüm padleri değiştirmekle uğraşma.

Her kart için ölçü farklıdır. Benim kartımda ben 3 mm kullandım. Eğer belleklerınızde ısınma sorunu yoksa pad işine hiç girmene gerek yok. Eğer internetten ped için ölçü bulamazsanız kartı açtığınızda padleri kumpas ile ölçüp ona göre sipariş geçebilirsiniz. Sadece belleklerin üzerindeki pedleri değiştirmen yeterli olacaktır. Tüm padleri değiştirmekle uğraşma.
bellekler 80 üzerine çıkıyor 85-86 da full kullanımda galiba ped değişimi de gerekecek

düzeltiyorum 80-95 normal diyorlar gerek yok oyun için...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı