Thermall Grizzly vs Pullsar Ice Dragon

CallMeL3gends

Centipat
Daha fazla  
Şu ana dek çeşitli sitelerde bu 2 tanesini bulabildim. Bu ikisi arasında en iyisi hangisi sizce? Hangisini almam gerek?

Screenshot_1.png

Şu ana dek çeşitli sitelerde bu 2 tanesini bulabildim. Bu ikisi arasında en iyisi hangisi sizce? Hangisini almam gerek?

Eki Görüntüle 2347366
Thermal Grizzly bence en iyisi. Sağdaki markayı hiç kullanmadım. Ama Thermal Grizzlyi de hiç kullanmadım fakat nasıl bir performansı olduğunu biliyorum. Kalite farkını anlayabiliyorum o yüzden Thermal grizzly.

Neye karar verdin ?
Bende değiştirmeyi düşünüyorum. Laptopta 6. ayımı tamamlamak üzereyim genel olarak değerlerden çok memnunum ama neden daha iyisi olmasın.

Burası bayağı ölü kalmış ben thermal grizzy almıştım arkadaşlar epey bir gitti yakın dönemde şu önümüzdeki 10 gün içerisinde yeniden almayı planlıyorum ama size bir tavsiyem olacak gerçekten ama gerçekten 99 derece işlem yapmıyorsanız bunu almak yerine normal kyronaut u alın daha iyi. Çünkü gerçekten ne kuruyor bu meret ne de fark gösteriyor ben üst üste 1 yıl boyunca kyronaut clasic sürdüm işlemcime ve FHD ultrada oyun oynarken arkada video renderlıyordum ama cidden aynı işlemleri yapıyorum ama farkı çok az yani demem o ki normal bir PC kullanıcısıysanız bu termal macun sizi aşıyordur bunu alacak kişi ciddi anlamda işlemciyi son gaz kullanacaksa alması mantıklı yoksa boşu boşuna para israfı :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı