Thermalright 8 portlu fan ve ARGB çoklayıcı alınır mı?

Heunzey

Kilopat
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ürünü alıp kullanan var mı? Varsa alınır mı? Alınmazsa alternatif bir örnek söylebilir misiniz? Bütçem çok yok fazla çıkamam.

Merhaba,

Daha önce de önermiştim, aktif olarak bir süredir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Tek dikkat edilmesi gereken nokta, ürünün 8X PWM ve 8X ARGB header desteği sunduğu için boyutlarının biraz büyük olması. Eğer kasanızda yeterli alan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Bu fiyat aralığında benzer özelliklerde bir ürün bulunmuyor.

boyut: 140 X 64 X 16mm.
ürün linki:
ben 8 fan kablolama için aşağıdaki ürünü kullanıyorum.

1757845300345.png

Ben ürünü ilk alışverişimde idefix üzerinden 150 TL indirim ile almıştım. (satıcı aynı; yalnızca mağaza adı betaplus. Gaming.Gen.TR markası tüm e-ticaret sitelerinde bu isimle satış yapıyor.)

Merhaba,

Daha önce de önermiştim, aktif olarak bir süredir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Tek dikkat edilmesi gereken nokta, ürünün 8X PWM ve 8X ARGB header desteği sunduğu için boyutlarının biraz büyük olması. Eğer kasanızda yeterli alan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Bu fiyat aralığında benzer özelliklerde bir ürün bulunmuyor.

boyut: 140 X 64 X 16mm.
ürün linki:
ben 8 fan kablolama için aşağıdaki ürünü kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2573914

Ben ürünü ilk alışverişimde idefix üzerinden 150 TL indirim ile almıştım. (satıcı aynı; yalnızca mağaza adı betaplus. Gaming.Gen.TR markası tüm e-ticaret sitelerinde bu isimle satış yapıyor.)

Bu ürün direkt Power'dan ARGB'yi vermiyor sanırım çünkü o sekil denedigimde ARGB'ler yanmadı. Kutu içinden ARGB kablosunu anakarta ve huba baglayinca diğer ARGB'ler calisti.

Son düzenleme:
Bu ürün direkt Power'dan ARGB'yi vermiyor sanırım çünkü o sekil denedigimde ARGB'ler yanmadı. Kutu içinden ARGB kablosunu anakarta ve huba baglayinca diğer ARGB'ler calisti.

Hub'ın SATA'dan aldığı 5v, LED'lere elektrik verebilir ama hangi renkte/efekte yanacaklarını söyleyen veri sinyali gelmediği için LED'ler çalışmaz. O yüzden ARGB 5V portunu anakartın ARGB header'ına (veya kontrolcüye) takman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı