Thermalright AM5 secure frame alınır mı?

Ben de aldım şimdi geldi kargo.
Sıvı soğutma için kullanacağım.
İnşallah montaj yaparken bir sıkıntı çıkmaz.
Ama bir türlü macunu düzgün süremiyorum.

Montaj çok kolay hocam bir sıkıntı çıkmaz.
Ben de 360mm sıvı soğutma ile kullanıyorum. Çok fark ettirmedi ama gene de dene sen bir zararı yok en azından.

Bu secure frame ben de almak istiyorum lakin Türkiye de hem stoklarda yok hem de gereksiz pahalı. Aynı ürün Temu da mevcut ordan alsam bir sıkıntı olur mu acaba?

Bu secure frame ben de almak istiyorum lakin Türkiye de hem stoklarda yok hem de gereksiz pahalı. Aynı ürün Temu da mevcut ordan alsam bir sıkıntı olur mu acaba?
Ben aldım kullanıyorum hocam performans olarak pek fark olmadı ama hoşuma gitti neden bilmiyorum.

Hocam merhaba bu ürün sizin soğutucunuzla uyumlu oluyor mu? Bende Freezer III kullanıyorum da alınır mı? Bilemedim.

Hocam merhaba bu ürün sizin soğutucunuzla uyumlu oluyor mu? Bende Freezer III kullanıyorum da alınır mı? Bilemedim.
Bende Freezer III içim kullanıyorum hocam uyumlu evet ama faydasından pek emin değilim öyle önemli bir ürün değil diye düşünüyorum.

Bende Freezer III içim kullanıyorum hocam uyumlu evet ama faydasından pek emin değilim öyle önemli bir ürün değil diye düşünüyorum.

Ben biraz macun işini kafaya takıyorum hocam o yüzden bunu ve termal grizzly kyrosheet alayım ve kafam rahat etsin diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…