Thermalright AM5 secure frame alınır mı?

Garantiye Secure frame ile gönderirsen garanti dışı kabul ederler ama söküp stok ILM'i takarsan problem olmaz çünkü ben öyle yaptım :D

Sıcaklığa çok etkisi olmuyor, en fazla 2-3 derece.

Anladım hocam, yani scure frame ile de gönderilmez zaten garantiye de belki bir şekilde anlaşılıyordur dedim 🙃 vidaların üstündeki çiziklere bakarlarsa anlaşılır çünki 😁

Bilgi için teşekkürler 🫶

DeepCool olanı sakın almayın. Ben aldım. Sokete bakmadan etmeden imalattan basmışlar kalıbı! Alanların hiçbiri sokete oturtamıyor, çünkü işlemciye oturacağı kısmı işlemciden daha ufak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermalright marka olanı aldım taktım fakat soğutmada herhangi bir düşüş yaşanmadı. macunun anakarta bulaşmaması sağlıyor sadece o kadar 🥲 önümüzdeki haftalarda "Thermal Grizzly Kryonaut" alıp denicem bi de, belki 2-3 derece düşürür.

Thermalright marka olanı aldım taktım fakat soğutmada herhangi bir düşüş yaşanmadı. Macunun anakarta bulaşmaması sağlıyor sadece o kadar 🥲 önümüzdeki haftalarda "Thermal Grizzly Kryonaut" alıp deneyeceğim bir de, belki 2-3 derece düşürür.

Ben de 9800x3D için almayı düşünüyorum ama işlemciye ya da anakarta zararlı olur diye endişelerim var maden faydalı neden anakart üreticileri en başta bu tarz bir şey eklemiyorlar diye düşünüyorum bir bildikleri vardır diyorum o yüzden fikrinizi merak ediyorum.

Ben de 9800x3D için almayı düşünüyorum ama işlemciye ya da anakarta zararlı olur diye endişelerim var maden faydalı neden anakart üreticileri en başta bu tarz bir şey eklemiyorlar diye düşünüyorum bir bildikleri vardır diyorum o yüzden fikrinizi merak ediyorum.

Hocam, kontrol etmemekle birlikte anakarta bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Çünki stock secure frame ile aynı işi görüyor, sadece vida ile tutturuyorsunuz. Tercih sizin tabiki, olurda anakartı servise gödnermek isterseniz stock olanı geri takmanız gerekir.

Garantiye Secure frame ile gönderirsen garanti dışı kabul ederler ama söküp stok ILM'i takarsan problem olmaz çünkü ben öyle yaptım :D

Sıcaklığa çok etkisi olmuyor, en fazla 2-3 derece.
Hocam hortlattım kusura bakmayın. Sizin de kullandığınızı görünce sipariş verdim ve az önce kurulumunu yaptım. MSI X870 Tomahawk - 7800X3d ile sıcaklıklarım aşırı yüksekti. CB23 testlerinde 87 derece ve thermal throttle kaçınılmazdı. Frame'i taktıktan sonra max 73 derecede kaldı ve throttle yapmadı. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? acaba anakartın orijinal frame'inde bir problem olabilir mi? Farklı soğutcu ve macunlarda da sıcaklık hep yüksekti, frame takınca düzeldi.

Ek olarak buradaki yorumunuzu görmesem almayacaktım. Çok memnum kaldım, sağolun.

Hocam hortlattım kusura bakmayın. Sizin de kullandığınızı görünce sipariş verdim ve az önce kurulumunu yaptım. MSI X870 Tomahawk - 7800x3D ile sıcaklıklarım aşırı yüksekti. CB23 testlerinde 87 derece ve thermal throttle kaçınılmazdı. Frame'i taktıktan sonra Max 73 derecede kaldı ve throttle yapmadı. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Acaba anakartın orijinal Frame'inde bir problem olabilir mi? Farklı soğutcu ve macunlarda da sıcaklık hep yüksekti, frame takınca düzeldi.

Ek olarak buradaki yorumunuzu görmesem almayacaktım. Çok memnum kaldım, sağ olun.

Acaba nereden temin ettiniz?
Bende almayı düşünüyorum da ama stokta yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı