Thermalright Assassin King sıcaklık değerleri normal mi?

Bios ayarında ısı yükselişine göre fan hızını arttıran bir grafik vardı hiç ellemedim geldiği halini acaba onun ile ilgili olabilir mi?
E tamam sıkıntı yok. 20dk uzun süre. Soğutamayacak olsa çoktan daha yüksek değerleri görürdünüz. Hangi oyun mesela?
Oyunu kapadığımda ısı değerlerim 45 dereceye kadar düştü sonra tekrar artmaya başladı ve 57 derecelere yaklaştı.

Bios ayarında ısı yükselişine göre fan hızını arttıran bir grafik vardı hiç ellemedim geldiği halini acaba onun ile ilgili olabilir mi? Anakart modelim Msi B450-A Pro Max

Bios ayarında ısı yükselişine göre fan hızını arttıran bir grafik vardı hiç ellemedim geldiği halini acaba onun ile ilgili olabilir mi?

Oyunu kapadığımda ısı değerlerim 45 dereceye kadar düştü sonra tekrar artmaya başladı ve 57 derecelere yaklaştı.

Bir sorun yok zaten. Ama istiyorsanız o grafiği keyfinize göre düzenleyebilirsiniz.

Bir sorun yok zaten. Ama istiyorsanız o grafiği keyfinize göre düzenleyebilirsiniz.
Boşta 45 dereceyi görmesini oyuna girip ısısı 60 gördükten sonra oldu. Aklıma fan hızını ısıya göre ayarlama ihtimali geliyor.

Bios ayarlarında buna benzer bir menü bulunuyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    17,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    153 KB · Görüntüleme: 25
Boşta 45 dereceyi görmesini oyuna girip ısısı 60 gördükten sonra oldu. Aklıma fan hızını ısıya göre ayarlama ihtimali geliyor.

Bios ayarlarında buna benzer bir menü bulunuyor

Gürültüden yana sorununuz yoksa daha agresif bir eğri uygulayabilirsiniz. Bence uğraşmayın ama soğuk zaten sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı