Thermalright Assassin Spirit yönü nasıl olmalı?

beyyyyfendi

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, bugün kasamı montaja götürdüm. Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB 4 X 6mm bu model soğutucu takıldı ancak renkli fanlar RAM'e doğru değil egzoz fana doğru bakıyor, neden?

Fotoğraf neden atamıyorum. Bu arada montaj sırasında adam bunu bir parçası olmalı dedi onu vidalayacaktım tam oturacaktı dedi ama o parça yoktu. Sonra bir şeyler yaptı.

İşlemcim Ryzen 5 7500 F.

Hiçbir şey anlamadım. İnternette montaj videoları var zaten. Yine merdiven altı sorunsalı.

Ekran görüntüsü 2024-12-29 015555.png

Yukarıdaki gibi montajlanacak.

Ben buraya fotoğraf atamıyorum.

Böyle olması gerekiyor.
Bende ise bir tane var attığınız fanlardan falan oda arkaya bakıyor.

Ya kırk yılın başı sistem aldık az daha ekran kartı kırılıyordu şimdi de soğutucu yanlış takılmış

Arkadaşlar ramlarimdem dolayı soğutucu fanı sığmıyor galiba anakartım B650M-R RAM'larim ise Lexar ares 32 GB RGB RAM'lar.

Son düzenleme:
Ben buraya fotoğraf atamıyorum.

Bende ise bir tane var attığınız fanlardan falan oda arkaya bakıyor.

Ya kırk yılın başı sistem aldık az daha ekran kartı kırılıyordu şimdi de soğutucu yanlış takılmış

Arkadaşlar ramlarimdem dolayı soğutucu fanı sığmıyor galiba anakartım B650M-R RAM'larim ise Lexar ares 32 GB RGB RAM'lar.
Öyle bir şey yok. Fanın yüksekliğini ayarlayabiliyorsun.

Evet. Sadece yanlış değil, yamukluğu da var gibi, neyse. Fanı daha öncesinde paylaştığım gibi diğer yana takıp çok uğraşmadan kullanabilirsiniz.

Diğer tarafa takarsam RAM'e temas edecek perşembe tekrar götüreceğim ayarlatıp düzelttireceğim kendim yapamam başka bir forumdada o borular ayarlanır sadece döndürmesi gerek denildi.

Diğer tarafa takarsam RAM'e temas edecek perşembe tekrar götüreceğim ayarlatıp düzelttireceğim kendim yapamam başka bir forumdada o borular ayarlanır sadece döndürmesi gerek denildi.
Temas etmez. Öncesinde de yazdım. O fanın konumu ayarlanabilir. Neyse ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı