Thermalright Burst Assassin alınır mı?

halilserkan

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda abime bu sistemi aldık fakat koydukları soğutucu aşırı dandik CS2 de 100 dereceleri görüyor. Phantom Spirit alacaktık fakat fazla vermek istemedi diye burst Assassin modeline baktım bana cazip geldi şahsen. Alta koyduğum sistem aldığımız sistem hiçbir ekleme yapılmadı. Bu kasaya sığar sanırım soğutucunun boyutunu bilmiyorum. Anakartada uyumludur değil mi? Bir de kullanan varsa oyunlarda ve yükteki değerlerini merak ediyorum.

Peki bildiğiniz başka soğutucu var mı f/p olarak. Serin ve sessiz olsun yeter.

@pawEn Hocam sizin bildiğiniz en iyi f/p nedir burst assassin harici alınır bir şey.

Peki bildiğiniz başka soğutucu var mı f/p olarak. Serin ve sessiz olsun yeter.

@pawEn Hocam sizin bildiğiniz en iyi f/p nedir burst assassin harici alınır bir şey.
En f/p:

Daha dün denedik 5600 ile 65 derece bile görmedi oyunlarda.

Burst assassin sipariş vereceğiz önerileriniz için teşekkürler o bana daha çok cazip geldi bu modellere göre. Ki zaten geçici değil kalıcı olarak sistemin ana bilişeni olacak o yüzden iyi bir şey olsun dedik.

Bu arada bir şey sormak istiyorum h610 anakartta pbo veya cpb var mı? İşlemci ısınmasını diye kısa süreli kapatsam

Intel boost diye bjr şey varmış kapattım oldu.

Burst Assassin alacak arkadaşlara tavsiye ederim. 12400F i oyunlarda Max 59 derece gördüm hava sıcak olduğu günlerde. Ortalama 55 derece arasında gidip geliyor. Boşta ise 30 35 arası gidip gelmekte. Beni şahsen memnun etti. OCCT testinde 10dk da Max 63 veya 64 dereceyi gördüm. Fan modu biostan silent olarak seçili.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı