Thermalright Burst Assassin modelleri arasında fark var mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, sonunda sistemimi topladım. Bu hafta içerisinde parçaların hepsi teslim edilmiş olur muhtemelen. Son olarak Ryzen 5 7500F işlemciye bir soğutucu alacağım.

Thermalright Burst Assassin düşünüyorum ama modelleri arasında bir fark var mı anlayamadım.

ARGB olan versiyonunu alacaktım fakat RGB olmayan versiyonun içinden TF7 macun çıkıyormuş, ARGB olan versiyonunda TF4 çıkıyormuş. Öyle olunca acaba fan, soğutma farkları falan mı var sorusu geldi aklıma. Gerçi içinden çıkacak olan macuna göre böyle düşünmek garip olabilir ama ne bileyim öyle bir şüphe uyandırdı bende :D

Fark yoksa ARGB olan modelini alacağım.

Merhaba, sonunda sistemimi topladım. Bu hafta içerisinde parçaların hepsi teslim edilmiş olur muhtemelen. Son olarak Ryzen 5 7500F işlemciye bir soğutucu alacağım.

Thermalright burst Assassin düşünüyorum ama modelleri arasında bir fark var mı anlayamadım.

ARGB olan versiyonunu alacaktım fakat RGB olmayan versiyonun içinden TF7 macun çıkıyormuş, ARGB olan versiyonunda TF4 çıkıyormuş. Öyle olunca acaba fan, soğutma farkları falan mı var sorusu geldi aklıma. Gerçi içinden çıkacak olan macuna göre böyle düşünmek garip olabilir ama ne bileyim öyle bir şüphe uyandırdı bende :D

Fark yoksa ARGB olan modelini alacağım.

Macun kalitesinden dolayı birkaç derece fark olabilir ama öyle bir sıkıntı olacak fark değil bence ben görüntü çok önemsemediğim için az da olsa fark ARGB'siz alırdım ama görüntüyü önemsiyorsanız bence o kadar da sıkıntı olacak bir fark değil. İnternette zaten iki macunun da derece farkı var bakabilirsiniz isterseniz.

Macun kalitesinden dolayı birkaç derece fark olabilir ama öyle bir sıkıntı olacak fark değil bence ben görüntü çok önemsemediğim için az da olsa fark ARGB'siz alırdım ama görüntüyü önemsiyorsanız bence o kadar da sıkıntı olacak bir fark değil. İnternette zaten iki macunun da derece farkı var bakabilirsiniz isterseniz.
Argb olan modeli 1385 TL'ye çiçeksepeti üzerinden aldım. Teşekkürler ilginize. İçinden çıkan macun çok önemli değil benim için şurada 6-7 ay sonra zaten bakım sırasında macun değiştiririm. Ben ürünler arasında bir fark var mı onu merak etmiştim.

ARGB olan modeli 1385 TL'ye Çiçeksepeti üzerinden aldım. Teşekkürler ilginize. İçinden çıkan macun çok önemli değil benim için şurada 6-7 ay sonra zaten bakım sırasında macun değiştiririm. Ben ürünler arasında bir fark var mı onu merak etmiştim.

2 3 derece fark hocam zaten hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı