Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar, sonunda sistemimi topladım. Bu hafta içerisinde parçaların hepsi teslim edilmiş olur muhtemelen. Son olarak Ryzen 5 7500F işlemciye bir soğutucu alacağım.
Thermalright Burst Assassin düşünüyorum ama modelleri arasında bir fark var mı anlayamadım.
www.akakce.com
ARGB olan versiyonunu alacaktım fakat RGB olmayan versiyonun içinden TF7 macun çıkıyormuş, ARGB olan versiyonunda TF4 çıkıyormuş. Öyle olunca acaba fan, soğutma farkları falan mı var sorusu geldi aklıma. Gerçi içinden çıkacak olan macuna göre böyle düşünmek garip olabilir ama ne bileyim öyle bir şüphe uyandırdı bende
Fark yoksa ARGB olan modelini alacağım.
Thermalright Burst Assassin düşünüyorum ama modelleri arasında bir fark var mı anlayamadım.
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ARGB olan versiyonunu alacaktım fakat RGB olmayan versiyonun içinden TF7 macun çıkıyormuş, ARGB olan versiyonunda TF4 çıkıyormuş. Öyle olunca acaba fan, soğutma farkları falan mı var sorusu geldi aklıma. Gerçi içinden çıkacak olan macuna göre böyle düşünmek garip olabilir ama ne bileyim öyle bir şüphe uyandırdı bende
Fark yoksa ARGB olan modelini alacağım.