Merhaba bu sıvı soğutucuyu buldum, Türk inceleme bulamadim ama yabanci incelemelerde sevilmis. Sizce alınır mı?
1 aya yakın süredir kullanıyorum fiyatına göre iyi bir sıvı soğutucu ekstra olarak ekranı var kontrol edilebilir Full yükte 67 üstünü falan görmedim işlemcim Ryzen 5 7600 CPB açık kullanıyorum.
Benim fikrim bütçeniz 4 5K oluyorsa ve kasanıza sığıyorsa Arctic Liquid Freezer 2 veya 3 almak daha mantıklı.
1 aya yakın süredir kullanıyorum fiyatına göre iyi bir sıvı soğutucu ekstra olarak ekranı var kontrol edilebilir Full yükte 67 üstünü falan görmedim işlemcim Ryzen 5 7600 CPB açık kullanıyorum.
Benim fikrim bütçeniz 4 5K oluyorsa ve kasanıza sığıyorsa Arctic Liquid Freezer 2 veya 3 almak daha mantıklı.
Montaj videosu var mi internette kendim montajlayabilir miyim?
F/P olarak bunu buldum LCD ekranlı.
Sogutucuya Max 3.5 k verebilirim.
Neredeyse aynı işlemciyi alacağım bende R5 7500F sizin örneginiz iyi oldu.
7500F çok rahat soğutur F/P olarak iyi soğutucu bir de bire bir değişim yapabiliyorsunuz 2 yıl içinde internette videoları vardır bence montajı yapabilirsiniz en kötü kutuda kullanım kılavuzu olur.
Teşekkürler hocam inceleme videolarının hepsi İngilizce ve montajını atlamıslar. Siz kendiniz mi montajladiniz bilgisayarciya mi yaptirdiniz.
Hocam montajını yaptırmıştım PC alırken kabloları kendim takıp evde yukarıya radyatörü vidaladım başka bir şeye dokunmadım.
Pek zor degil glb.
Yok hocam ben normalde kendim takacaktım ücretsiz taktıkları için orada taktırdım ama kendiniz takabilirsiniz zor değil eve gelince bayağı bir kurcalamıştım kabloları doğru takın anakarttaki yerlere onun dışında bir şeyi yok pompa kablosunu AiO pump radyatör kablosunu da CPU_FAN takacaksınız anakart kutusunda kitapçığa bakın orada takılacak yerlerin şeması oluyor oradan bakıp takabilirsiniz.
Hangi firmadan aldiniz.
Teknosa montaj yapiyorsa oradan alayim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.