Çözüldü Thermalright Pearless Assasin 120 ARGB, MSI A320M-A Pro ile uyumlu mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VULTAR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Ti
Ryzen 5 5600
Ballistix 2X8 RAM 2660mHz
GP650 PSU
Thermalright Pearless Assasin 120 ARGB, MSI A320M-A Pro ile uyumlu mudur? Yakında almayı düşünüyorum ama tam olarak anlayamadım ARGB slotunun olup olmadığını, ve eğer yoksa çalıştırabilecek miyim RGB'yi?

Çözüm
Kart ve soğutucu uyumlu çalışma olarak, bunda bir sorun yok. RGB'yi yazılım üstünden kontrol edemezsin, çünkü ARGB slotu yok. Ama RGB özelliği çalışır, bunu da kumanda ile çalıştırıp kontrol edebilirsin.
Thermalright Pearless Assasin 120 ARGB, MSI A320M-A Pro ile uyumlu mudur? Yakında almayı düşünüyorum ama tam olarak anlayamadım ARGB slotunun olup olmadığını, ve eğer yoksa çalıştırabilecek miyim RGB'yi?

Hocam mümkünse bir tık daha iyi olan Phantom Spirit 120 SE modelini al RGB versiyonu ile normali aynı fiyat 50TL fark var Pearless Assasin RGB ile.

Şu videoya bakın bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı