Thermalright Peerless Assassin 120 SE en doğru sıcaklık ölçümü nasıl yapılır?

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni taktım ve termal macunu biraz düzgün süremedim diye düşünüyorum. Yük altına sokup sıcaklık değerlerine bakabileceğim bir uygulama var mıdır?

Kasanızın önü sanırsam cam panel ile kapalı ve bu yüzden de hava almıyor (ön panelin yan tarafları mesh mi anlayamadım, bilgi verirseniz daha iyi olur.) kasanın sol tarafında bulunan paneli çıkartıp bir daha işlemciyi 10 dakikalık stress testine sokun. İşlem bittiğinde sonuçları buraya atın.
Cam kısmınımı yoksa arka kabloların olduğu kısımmı ? ve mesh derken neyden kastettiniz anlamadım

Cam kısmınımı yoksa arka kabloların olduğu kısımmı ? ve mesh derken neyden kastettiniz anlamadım
Cam kısım hocam, sol taraf yani, yanıtlarken yanlış yazdım. Mesh kasanın herhangi bir yerinin delikli olması anlamına gelir, fanlar tarafından daha fazla hava çekilmesini sağlar, hava sirkülasyonu daha iyi olur.

Cam kısım hocam, sol taraf yani, yanıtlarken yanlış yazdım. Mesh kasanın herhangi bir yerinin delikli olması anlamına gelir, fanlar tarafından daha fazla hava çekilmesini sağlar, hava sirkülasyonu daha iyi olur.
Evet ön tarafında delikli bir yapı var fanların olduğu yerde, öndeki camı çıkartıp tekrardan 10 dakikalık test yapıyorum

Evet ön tarafında delikli bir yapı var fanların olduğu yerde, öndeki camı çıkartıp tekrardan 10 dakikalık test yapıyorum
1718984926046.png

Hocam 10 dakika boyunca sürekli 58 59 derecelerde gezdi 5. dakikalarda bi 64 dereceyi gördü max ondan sonra tekrar 58 59 devam etti sonlara doğru 63 oldu böyle bitti. @WafteL

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı