Çözüldü Thermalright sıvı soğutmanın LCD ekran bağlantısı hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CrancyLynx

Decapat
Daha fazla  
Sistem yeni bitti, 2 gündür uğraşıyorum LCD ekran çalışıyor fakat 10 sn sonra bağlantı hata veriyor, geri geliyor. Sebebi nedir?

ornek

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-06_190614616.png
    2 MB · Görüntüleme: 110
  • resim_2024-07-06_190623250.png
    689,2 KB · Görüntüleme: 111
Çözüm

Hocam tahminimce anakartlarin AI yazılımları bozuyor. Ben format ile çözdüm sorunumu.
Bu ekran tarafına giren sokette bir problem olabilir, cihazda da olabilir, Firmware güncellemesi falan var mı uygulamada?
Uygulamayi iki defa sil yükle yaptım yani zaten gif felan koymam için uygulamaya ihtiyaç duyuyorum. Fakat ondan önce başlıyor bu kesinti olayi. Kabloda olabilir mi bilmiyorum

Uygulamayi iki defa sil yükle yaptım yani zaten gif felan koymam için uygulamaya ihtiyaç duyuyorum. Fakat ondan önce başlıyor bu kesinti olayi. Kabloda olabilir mi bilmiyorum
Aklıma fikir geldi aynı typc giriş ucunu telefona takıp deneyeceğim eğer kesinti varsa kabloda sıkıntı

LCD ekranın Fimware güncelemesinden bahsediyorum, uygulama içinde böyle bir seçenek var mı?
guncelleme yok

telefonu taktım kopukluk yok yazılımsal veya cihazda sorun var...

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-06_211952282.png
    852,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu ekrana yansıtma yaptığınızda sadece Windows ortamında mı çalışıyor, yoksa kendi kaydedip o şekildemi görüntü veriyor?
windows ortamında uygulama ile yapılıyor, fakat uygulama olmadığında kendi gifi var aynı olay onda da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…