CrancyLynx
Decapat
Daha fazla
Bende de aynı şekilde sorun var. Fotoğraf veya GIF ayarlıyorum, bilgisayarı kapat aç yaptığımda görüntü kayboluyor. Bağlantı kopuyor. Yazılımsal mıdır acaba? TRCC uygulamasını da güncel kullandığımı bilmiyorum.
Uygulamayi iki defa sil yükle yaptım yani zaten gif felan koymam için uygulamaya ihtiyaç duyuyorum. Fakat ondan önce başlıyor bu kesinti olayi. Kabloda olabilir mi bilmiyorumBu ekran tarafına giren sokette bir problem olabilir, cihazda da olabilir, Firmware güncellemesi falan var mı uygulamada?
Aklıma fikir geldi aynı typc giriş ucunu telefona takıp deneyeceğim eğer kesinti varsa kabloda sıkıntıUygulamayi iki defa sil yükle yaptım yani zaten gif felan koymam için uygulamaya ihtiyaç duyuyorum. Fakat ondan önce başlıyor bu kesinti olayi. Kabloda olabilir mi bilmiyorum
LCD ekranın Fimware güncelemesinden bahsediyorum, uygulama içinde böyle bir seçenek var mı?
yeni almıştım oysaki.. tühEvet öyle görünüyor.
Bence sorun cihazda.
hayırlısı bakalımBelki güncelleme ile düzelir, destek dönüş yapar mutlaka.
windows ortamında uygulama ile yapılıyor, fakat uygulama olmadığında kendi gifi var aynı olay onda da varBu ekrana yansıtma yaptığınızda sadece Windows ortamında mı çalışıyor, yoksa kendi kaydedip o şekildemi görüntü veriyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.