Thermaltake core v31 vs Corsair Carbide 200R

Hangisi?

• Thermaltake Core v31

• Corsair Carbide 200R

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yer
Mersin
Yeni yoplayacağım sistem için bu iki kasadan birini almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Corsair Carbide 200R Mid Tower Siyah Kasa (CC-9011023-WW) Fiyatı 240 tl

Thermaltake Core V31 650W 80+Bronze USB3.0 Pencereli ATX Fiyatı PSU fiyatını çıkarırsak 258 tl

Carbide 200R daha büyük ve yan kapağında 2 tane fan yuvası var ama pencereli değil. Yan kapaktaki fanlar çok işe yarıyor mu?
Thermaltake core v31 yan panelde fan yuvası yok ama üst tarafta 3, alt tarafta 2 fan yuvası var ve pencereli.
Siz hangisini seçerdiniz ya da 260 tl yi geçmeyecek fiyatta bir kasa öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Zalman Z11 Neo'ya bakmanızı tavsiye ederim. Ben de bu kasayı kullanıyorum. İçinde de Zalman ZM700 LX 700W güç kaynağı var.

Zalman Z11 Neo'ya bakmanızı tavsiye ederim. Ben de bu kasayı kullanıyorum. İçinde de Zalman ZM700 LX 700W güç kaynağı var.
Z11 NEO da güzel ama tozlanma sorunu var diye biliyorum. Belki de o arkadaşa denk gelmiş bir sorundur çünkü diğer kullanıcılar tavsiye ediyorlar. Başka tavsiye edebileceğiniz kasa yok mu? (Corsair carbide spec serisi hariç) Kasada olmasını istediğim özellikler geniş ve uzun olması, modüler (HDD kafeslerinin çıkarılabilmesi) üst ve alt tarafta en az birer fan yuvası olması, sade görünüşlü olması (Corsair obsisian serisi gibi) ve tozlanma sıkıntısı olmaması.

Thermaltake daha şık duruyor aynı zamanda kaliteli ama istersen şu kasaya bir bak ;
Dark N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa (DKCHN10)
O kasayı da incelemiştim tam bir oyun kasası ama malzeme kalitesi nasıl? Dark markası iyi mi? Tozlanma sıkıntısı var mı?

Kasanın üst tarafına 2X12 cm bir fan filtresi aldığınız taktirde toz sorun olmuyor. Kasanın altında (PSU ve yanında) 2 tane 12 cm fan filtresi var. Ön tarafında 2x12 cm fan filtresi var. Yani toz sorun değil.

Ayrıca HDD yuvaları ve kafesleri tamamen çıkabiliyor. Kablolar için boşluk var, anakartı sökmeden her türlü CPU soğutucu montajı yapabiliyorsunuz.

Z11 NEO'nun yanında gelen fanlar nasıl iyi soğutabiliyormu? Sessizlik çok dert değil (Şu anda kullandığım kasadan daha sesli olamaz) hava sirkülasyonu iyi mi?

@zcryber Hocam gerçekten kaliteli bir kasa kullanılan çeliğin kalınlığı olsun fanların sessizliği olsun bir çok pahalı kasaya rakip olur.

@Mustafa K. Evet fanları sessiz ve soğutması güzel ama yinede Dark N10'a bir şans ver derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…