Thermaltake core v31 vs Corsair Carbide 200R

Hangisi?

• Thermaltake Core v31

• Corsair Carbide 200R

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Z11 NEO'nun yanında gelen fanlar nasıl iyi soğutabiliyormu? Sessizlik çok dert değil (Şu anda kullandığım kasadan daha sesli olamaz) hava sirkülasyonu iyi mi?
Hava sirkülasyonu çok iyi. Yanında toplam 5 tane stok fan ile geliyor ve gayet sessizler. İyi de soğutuyorlar.

Hayır bir komşum kullanıyor Obsidian alacaktı pahalı diye aldırmadım Dark N10'u aldırdım ve gerçekten harika.

Dark'a hiç bulaşma aldığım Dark Scorpion kasayı aldığım gün iade ettim. Bir konserve açacağı ile delinebilecek kadar kalitesiz bir kasa.

@Onur Bey Hocam kasa alırken çeliğin kalitesi vs iyi araştırmanız lazım Scorpion modeli dediğiniz gibi kalitesiz ama N10 öyle değil isterseniz fotoğrafları atabilirim.

Diğer modelleri bilmem de Scorpion tam anlamıyla rezalet. 5 kat alüminyum folyoyu sarsam daha dayanıklı olur kanısındayım.

Bu kasa Zalman Z11 Neo. Bence gayet şık duruyor.

Bu konudaki son yazım ;
1-N10 5 adet fanla birlikte geliyor ve hepsi sessiz ayrıca 2 adet siz ekleyebilirsiniz.
2-7mm çelik kullanılıyor kasada(Z11 Neo 8mm).
3-415 mm ekran kartı desteği var buda 980Ti bile takabileceğiniz anlamına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…