Thermaltake Frio alınır mı?

Mehmet Andiç

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Xeon X5460 işlemci var malumunuz ısınan bir işlemci. Ben buna uygun bir soğutucu buldum yorumlar mısınız?

Thermaltake frio Technopat clp0564.
.
Görseli ise budur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yapar elbet, Thermaltake iyi bir marka ama önerdiğim fanın internette birçok testi var. Çok iyi bir soğutma performansına sahip. Fiyatı da uygun, Noctua gibi ağır değil ve pahalı da değil.

Hocam 2.el alacağım 110 tl gibi bir fiyata onun için sordum ayrıca Xeon X5460 ile güzel bir performans verir mi ?

Hocam 2.el alacağım 110 tl gibi bir fiyata onun için sordum ayrıca Xeon X5460 ile güzel bir performans verir mi ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video da dediğiniz soğutucu incelenmiş. 50-55 derece civarında geziyor video'ya göre. 110 tl'ye oldukça iyi bence.

Peki kıymetli vaktinizi ayırdığınız için cok teşekkürler böyle ısınan bir işlemciyi bile 60 derece de tutmak büyük başarı olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…