Thermaltake İstanbul distribütörü kim?

Mehmet967

Decapat
Daha fazla  
Thermaltake Smart RGB 600W 80+ güç kaynağım var, son zamanlarda ses çıkarmaya başladı ve garantiye yollayacağım. İtopya'dan aldım, ben Avrupa yakasında oturuyorum. İtopya Anadolu yakasında. Bu pandemide hiç gitmek istemiyorum 2 saatlik yolu, Thermaltake İstanbul distribütörü galiba Avrupa yakasındaymış. Direkt elden vermek istiyorum, İtopya'ya sordum; sorun yok dedi, verebilirsiniz. Vektron Elektronik imiş. Aranızda Vektron Elektronik ile bir tecrübesi olan var ise bilgilendirirse sevinirim.

Benzer bir durumu Corsair ile yaşadım. Kasamın yan panelindeki cam teslim edildiğinde çatlaktı. Distribütörden sonuç çıkmasını beklemeden direkt Corsair Amerika'ya yazdım. Türkiye'ye ücretsiz cam panel gönderdiler ama yanlış ürün göndermişler. Yanlış göndermişsiniz dedim, doğru ürünü gönderdiler. :) Yanlış gönderilen ürünü de geri istemediler. Bence siz de direkt olarak Thermaltake Türkiye yerine Tayvan'a yazabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı