Thermaltake J24 alınır mı?

Celal coşkun

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum gayet mükemmel bir kasa hava akışı güzel RGB ve malzemesi çok kaliteli aynı zamanda birsürü kablo gizleme yuvası var.Kesinlikle alın ama itopyadan almayın telefonları 1 saat bekletip yüzümüze kapatıyorlar muhattap bulamazsın herkes de şikayetçi QP bilişim öneririm ben de sistemimi yeni aldım QP bilişimden çok ilgili ve kaliteli bir yer.Arıyorsun 3 dakikada maksimum telefon açılıyor

Ben kullanıyorum gayet mükemmel bir kasa hava akışı güzel RGB ve malzemesi çok kaliteli aynı zamanda birsürü kablo gizleme yuvası var.Kesinlikle alın ama itopyadan almayın telefonları 1 saat bekletip yüzümüze kapatıyorlar muhattap bulamazsın herkes de şikayetçi QP bilişim öneririm ben de sistemimi yeni aldım QP bilişimden çok ilgili ve kaliteli bir yer.Arıyorsun 3 dakikada maksimum telefon açılıyor
Dostum o biraz şans işi monitör ve ekran kartını itopyadan aldım ama hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ama tavsiyen için saol
Psu su nasıldır hocam bu arada

Son düzenleme:
Dostum o biraz şans işi monitör ve ekran kartını itopyadan aldım ama hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ama tavsiyen için saol

Psu su nasıldır hocam bu arada
Hocam kusura bakmayın hortlatıyorum ama bende bu kasadan almayı düşünüyorum aldınız mı ? Aldıysanız psu su performansı va nasıl ?

Hocam kusura bakmayın hortlatıyorum ama bende bu kasadan almayı düşünüyorum aldınız mı ? Aldıysanız psu su performansı va nasıl ?
Dostum şimdi şöyle ben ekipmanları indirim kovalayarak alıyorum işlemci ile ssd kaldı almadığım ama şahsen kasayı beğendim içinde trs 2 650w 80 plus psu var araştırabilirsin kasa zaten mesh gayet güzel

Dostum şimdi şöyle ben ekipmanları indirim kovalayarak alıyorum işlemci ile SSD kaldı almadığım ama şahsen kasayı beğendim içinde TRS 2 650W 80 Plus PSU var araştırabilirsin kasa zaten mesh gayet güzel

Bende 3 haftadır cuma günü alıyorum İncehesap'tan. Ekran kartı SSD RAM aldım kasa anakart işlemci kaldı. İşlemci sanmıyorum düşeceğini lakin benim aldığım SSD SX8100 PRO 3200/3000 512 GB 2 haftadır cuma gecesi düşüyor ben 800'den 600'e düşmüştü öyle aldım. Bu arada kasayı herhangi bir indirimdemi aldınız? Almadıysanız hangi siteden ne kadara aldınız ve en önemli sorum kaç fanlı geldi? Teşekkürler.

Bende 3 haftadır cuma günü alıyorum İncehesap'tan. Ekran kartı SSD RAM aldım kasa anakart işlemci kaldı. İşlemci sanmıyorum düşeceğini lakin benim aldığım SSD SX8100 PRO 3200/3000 512 GB 2 haftadır cuma gecesi düşüyor ben 800'den 600'e düşmüştü öyle aldım. Bu arada kasayı herhangi bir indirimdemi aldınız? Almadıysanız hangi siteden ne kadara aldınız ve en önemli sorum kaç fanlı geldi? Teşekkürler.
Vatandan 1000tl ye aldım en ucuz ordaydı ve evet önde 3 fan arkada 1 fan var

Kasanın POWER tuşu biraz garip de nasıl basılıyor RGB ler nasıl değiştiriliyor ?
Vatandan 1000tl ye aldım en ucuz ordaydı ve evet önde 3 fan arkada 1 fan var
Power tuşu nasıl ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı