THERMALTAKE MUSE 5G nasıldır?

Makaleler
2
Yer
Denizli / Merkez
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. SSD almaya niyetim var notebook için. 120 GB SSD nin yeteceğini düşünüyorum. Şuan notebook da 1tb lık samsung harddisk bulunmakta. Bu harddiski de harici olarak kullanmak istiyorum. SSD yi seçtim ama sizlere de danışayım dedim. Birde harddisk kutularında desteklememe gibi bir sorun varmı? Benim seçtiklerim şunlar:

SSD: VATAN COMPUTER - SANDISK - 120GB Extreme Sata 3.0 SSD (Okuma 550MB / Yazma 510MB) - Solid State Disk
Harddisk Kutusu: VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - MUSE 5G 2.5" SATA HARDD

Önerilerinize açığım. Tekrardan İyi günler.

İlla Extreme modeli şart değil. Disk kutusunda uyumsuzluk gibi bir sorun mümkün değil zira hepsi dünya standardında üretiliyor. Vatan'ın sitesine link verme ürün hakkında yorum yapılmasını istiyorsan ;) Vatan hem yanlış/eksik bilgi veriyor hem de sitesi açılmıyor :)

Cevap için teşekkürler Recep abi. Eksen bilgisayardan INTEL 330 Serisi (SSDSC2CT120A3K5) 2.5" 120GB Sata SSD - Ürün Kategorileri bu ssd nin siparişini verdim. Her şeyi tamamladım. En sonunda telefona şifre geldi banka ile ilgili onuda girdim. Tamam dedim ondan sonra beni eksen bilgisayarın ana sayfasına yönlendirdi. Ürün sepetimde hala gözüküyor. Hiç bir bilgi mesajı da gelmedi. İlk defa bu şekilde alışveriş yapıyorum. Acaba daha onaylanmadı mı ki. İletişime geçeceğim ama telefonda TL yok. :D

Aynen vatan internet şubesinden ürünlere bakarken dikkat edin araştırın ondan sonra alın. Özellikle ekran kartı saat hızlarına ve bellek hızlarına bakarken dikkat edin. Bazen yanlış yazılıyor.

Aynen vatan internet şubesinden ürünlere bakarken dikkat edin araştırın ondan sonra alın. Özellikle ekran kartı saat hızlarına ve bellek hızlarına bakarken dikkat edin. Bazen yanlış yazılıyor.

Konuyu okuma zahmetinde bulundun mu?

Cevap için teşekkürler Recep abi. Eksen bilgisayardan INTEL 330 Serisi (SSDSC2CT120A3K5) 2.5" 120GB Sata SSD - Ürün Kategorileri bu ssd nin siparişini verdim. Her şeyi tamamladım. En sonunda telefona şifre geldi banka ile ilgili onuda girdim. Tamam dedim ondan sonra beni eksen bilgisayarın ana sayfasına yönlendirdi. Ürün sepetimde hala gözüküyor. Hiç bir bilgi mesajı da gelmedi. İlk defa bu şekilde alışveriş yapıyorum. Acaba daha onaylanmadı mı ki. İletişime geçeceğim ama telefonda TL yok. :D

Hesabına gir bak sipariş vermiş olduğun ürünlere. Bir de kredi kartı işlemlerine bak.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı