Çözüldü Thermaltake RGB Plus H_0x0001 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

furkanssmn

Hectopat
Daha fazla  
İtopya üzerinden https://www.itopya.com/kojiro-w-intel-core-i5.../sat%C4%B1n satın aldım. Sistemin parçalarının hepsi Gigabyte'ın RGB Fusion yazılımını destekliyor fakat bende sadece anakart, RAM'ler ve ekran kartının RGB ayarları gözüküyor. Sıvı soğutucuyu ve kasanın fanlarını bu yazılım görmüyor. TT'nin kendi yazılımı kontrolcü bulunamadı (H_0x0001) hatası veriyor. Kasa üzerinde kendi kontrolcüsü var. Kasa fanlar normal sabit hızda çalışıyor, kasa üstündeki tuştan RGB'ler değişiyor fakat bir tek kasanın ve soğutucunun fan hızlarıyla ve renkleriyle yazılım üzerinden oynayamıyorum. Görsellerde bağlantıları, kasanın kendi kontrolcüsünü de ekledim.

Sizce bu yazılımsal bir problem midir yoksa kasanın kontrolcüsünde bir donanımsal hata olabilir mi? Ki öyle olsa çalışmaz ışıkları yanmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca bir de soğutucunun ayrı bir kasa iç, kumandası var o da takılmamış.
Yardımlarınızı bekliyorum.

ggg.jpg
kkkk.jpg
hhh.jpg
vvv.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Üçüncü kablo kontrolcüden anakarta doğru gibi duruyor.

U gibi olan Type-C ön panel kablosu olsa gerek.
Üçüncü kablo kontrolcüden anakarta doğru gibi duruyor.

U gibi olan Type-C ön panel kablosu olsa gerek.

Çözdüm hocam yazdıklarınız için sağ olun. 3. kabloyu üstteki ARGB portuna bağlayıp reset tuşuyla eşitleyince artık RGB'lerin tümünü anakartın uygulamasıyla kontrol edebiliyorum. Tek bir sorun kaldı Thermaltake'in uygulaması fanları hala görmüyor ve konu başlığındaki hata devam ediyor nedenini bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• InkedSharedScreenshot_LI.jpg
    InkedSharedScreenshot_LI.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 41
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı