lappelduvide
Decapat
Bu PSU alınır mı, sizce fiyatını hak ediyor mu?
Alınmaz tabii o fiyata absürt pahalı değmez.
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) Fiyatları ve Özellikleri
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu iki modelden birini alabilirsin.
Neden bu fiyata satıyor farkı ne acaba onu anlamaya çalışıyorum![]()
Ben bu PSU'yu indirimle sıfır kapalı kutu 2700 TL aldım birkaç gün önce iyi mi sizce?TR'de gereksiz pahalı nedenini bilinmez. Attığın model 85 euro Almanya'da. Kalite olarak yukarıdakilerden iyi ama fiyatı çok.
Ben bu PSU'yu indirimle sıfır kapalı kutu 2700 TL aldım birkaç gün önce iyi mi sizce?
Evet.Attığınız modeli mi 2700 TL'ye aldınız?
Gamegaraj sitesinden aldım çok kısa sürdü indirim ve kargo yaptılar yarın teslim edilecekHocam o fiyata nereden buldunuz? O fiyata 2-3 tane alınırdı. Bedavaya almışsınız resmen
Hocam o fiyata nereden buldunuz? O fiyata 2-3 tane alınırdı. Bedavaya almışsınız resmen
GameGaraj sitesinden aldım çok kısa sürdü indirim ve kargo yaptılar yarın teslim edilecek
Eki Görüntüle 2354116
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.