Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W 80Plus Gold alınır mı?

Bütçe
1300

alpk066

Femtopat
Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyorum PSU olarak RM-750 alacaktım fakat mağazadan alacağım, kalmamış mağazada. Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W 80Plus Gold Full modüler güç kaynağı var fakat forumlarda bazıları ses ve coil wihne yaşamış, aynısı Cooler Master'larda da var açıkcası sıkıntısız ürün arıyorum bu ürün bana sıkıntı çıkartır mı sizce?

Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyorum PSU olarak RM-750 alacaktım fakat mağazadan alacağım, kalmamış mağazada. Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W 80Plus Gold Full modüler güç kaynağı var fakat forumlarda bazıları ses ve coil wihne yaşamış, aynısı Cooler Master'larda da var açıkcası sıkıntısız ürün arıyorum bu ürün bana sıkıntı çıkartır mı sizce?
Kaliteli bir PSU rahatlikla alabilirsiniz.

Bütçeniz 1300 lira ise Seasonic FOCUS PLUS 750W 80+ GOLD tercih edebilirsiniz. Bu model de modüler. 650W'lık modeline sahibim fanı sadece ihtyacı olduğunda çalışıyor fakat çalıştığını hiç duymadım. Coil whine da yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı