Thermaltake V150 ve Prime B450M-K II uyumu

Tatakae

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda PC topladım ama tek eksiğim kasaydı bir arkadaşımın önerisiyle Thermaltake V150 breeze ARGB tempered glass USB 3.0 Micro ATX kasa uygun mu diye araştırdım ama galiba anakartım ASUS Prime B450M-K II 4400MHz (OC) DDR4 soket AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX bu kasaya uyumlu değil. Sizce bu anakart bu kasaya uyumlu mu? Değilse ona uygun bir kasa önerir misiniz?
İsteğinize bağlı kasanın ve anakartın linkini atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu ama o kasayı tavsiye etmem açıkçası. O para çok gereksiz onun için.

Küçük kasa mı istiyorsun? Yoksa normal boy kasalar da olur mu? Sistemin nedir? Ve bütçe ne kadar?

Normal boy bir kasa arıyorum.
Ekran kartı: GTX 1660 Super.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.
Anakart: Prime B450M-K
RAM: Patriot 8*2 3000MHz.
SSD: SanDisk 500GB Ultra.
Kasa için bütçem 1000 TL
Bileşenler içinse 10000 TL

10000TL bütçe ile daha iyi bir hazır sistem alabilirsin.

Aslında ilk planım hazır sistem almaktı ama aradığım türde sistem bulamadım bende beğendiğim iki sistemi karıştırıp kendime sistem topladım bu arada kasa cidden güzel ama bir sorum var bu kasada PSU var mı?

Aslında ilk planım hazır sistem almaktı ama aradığım türde sistem bulamadım bende beğendiğim iki sistemi karıştırıp kendime sistem topladım bu arada kasa cidden güzel ama bir sorum var bu kasada PSU var mı?
Hayır yok. PSU istersen önerebilirim. Bu arada anakartı B450M S2H almanı tavsiye ederim. Daha iyi bir anakart.

Benim bütçem PSU için 1000 TL bundan bir tık daha iyisi varsa onu önerir misin?
En iyisi desem :D Şuan piyasa da satılan en iyi PSU lardan bir tanesi. Corsair RM X çok çok kaliteli bir PSU.

Watt olarak diyorsan bu PSU rahat rahat 3070 Ti besler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı