Thermaltake V200 Kasasının Ön Paneline Delikler Açmak

Batuhan Sert

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, forumda bir arkadaştan gördüğüm kadarıyla ön panele delikler açmayı başarmış kasanın öndeki 3X 120mm fanlarından yeteri kadar temiz hava gelmediğini düşünüyorum bu yüzden bende bu delikleri açmak istiyorum lakin nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok, sert plastik nasıl delinir ve ön paneli nasıl çıkarabilirim bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Kasa: THERMALTAKE V200 Tempered Glass RGB Edition USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, forumda bir arkadaştan gördüğüm kadarıyla ön panele delikler açmayı başarmış kasanın öndeki 3X 120mm fanlarından yeteri kadar temiz hava gelmediğini düşünüyorum bu yüzden bende bu delikleri açmak istiyorum lakin nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok, sert plastik nasıl delinir ve ön paneli nasıl çıkarabilirim bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Kasa: THERMALTAKE V200 Tempered Glass RGB Edition USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Alırsın eline matkabı, takarsın metal delme 13mm ucunu, önceden simetrik bir biçimde işaretlediğin yerleri delersin güzelce kaydırmadan. Al sana misler gibi delikli kasa önü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı