Thermaltake V200 RGB 600W 80+ kasa alınır mı?

dAYI dAYIOĞLU

Centipat
Katılım
12 Mart 2020
Mesajlar
92
Son düzenleyen: Moderatör:
Berbat bir kasa. 1 yıla yakın kullandım hava akışı gibi bir şey yok kasada. içi cehennem gibi sıcak oluyor, ekran kartı 80 dereceyi görüyor, yan kapağı açınca 67 derecelere düşüyordu. İçinden gelen PSU da iki anakartımın çöp olmasına sebep oldu.
 
Hava akışı iyi değil. Sadece sağdan hava alıyor. İçindeki güç kaynağı idare eder. Bu paraya çok daha iyisi alınabilir.

 
Bence alınır. Donanım haberin bir tane sisteminde RX 5700 mech GP ve bu kasa var. Sistem çok sıcak değil açıkçası o videoda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Biraz hortlatıyorum galiba 😀 ama şahsen Thermaltake V200 TG kullanıyorum PSU ayrıydı ama
R5 2600X işlemci 4.2 ghz de bile stok fan ile 70 dereceyi aşmadı ekran kartım RTX2060 Da 65 derece gördü en fazla fazla bir ısınma sorunu yok sirkülasyonun kötü olduğunu falan yazmışlar ben daha bir sıkıntı yaşamadım ki ağır oyunlar benchmark testleri vs. yaptım PSU hariç kasa aynı sanırsam.
 
Hortlatmayı arttırıyorum :D bende de aynı kasa mevcut R7 2700x ve Gigabyte rtx2060 kart var oyunlarda işlemci nispeten soğuk 70 geçmiyor olsa da ekran kartı 80 derece genelde. Powerdan da ses geliyor belli çalışma durumlarında kendiliğinden düzelmediği zamanlar da hafif sarsıp oynatmam tıklatmam gerekiyor kasayı kanser ettiği oluyor .. Ekran kartını güncellemeyi düşünüyorum 3060Ti yada 3070Ti ile umarım power patlamaz :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı