Thermaltake Versa J25 kasaya RTX3070 takılabilir mi?

VGA uzunluğu sınırlaması: 330mm olarak yazılmış. Takılabilir. Ama neredeyse hiç boşluk kalmayacak kadar dar bir alan kalır.

33 cm uzunluk vermişler ekran kartı için.

Adsız.png

VGA uzunluğu sınırlaması: 330mm olarak yazılmış. Takılabilir. Ama neredeyse hiç boşluk kalmayacak kadar dar bir alan kalır.
Peki anakartı da değiştirmem gerekir mi? Şuan kullandığım anakart: Gigabyte H510M H

Peki anakartı da değiştirmem gerekir mi? Şu an kullandığım Anakart: Gigabyte H510M H

Anakartı değiştirmenizi gerektircek bir durum göremiyorum. "M" tipi bir anakart zaten. Her kasaya sığar bu anakart.

Hocam aslında şey demek istedim bu olayları pek bilmediğim için. Anakartın bu modeli, 3070 Ti destekler mi demek istedim.

Bayağı iyi bir anakart var. RTX 4090 bile destekler. Sorun çıkartmaz. İşlemciyle darboğaz dengesini koruyabiliyorsanız sorun çıkmaz.

Bayağı iyi bir anakart var. RTX 4090 bile destekler. Sorun çıkartmaz. İşlemciyle darboğaz dengesini koruyabiliyorsanız sorun çıkmaz.
İşlemci şuan i5 11400f. Hangi ekran kartına kadar destekler hocam? Birde kasamda boşluk kalmaz demişsiniz, çok büyük bir sorun teşkil eder mi? Kasayı değiştirmeye iter mi?

İşlemci şu an i5 11400F. Hangi ekran kartına kadar destekler hocam? Bir de kasamda boşluk kalmaz demişsiniz, çok büyük bir sorun teşkil eder mi? Kasayı değiştirmeye iter mi?

Büyük bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum fakat hava akışını önden verdiği yerden ekran kartı üzerine toz çekecektir. Daha erken bir tozlanma görebilirsiniz. İşlemciniz ile rekabetçi oyunlar oyanayacaksanız RTX 3060 bile yeter. Fakat hikaye tabanlı oyunlara yüklenecekseniz çözünürlülüğe göre 4K-> RTX 4080 veya dengi, 2K-> RTX 3080 veya dengi, FHD-> RTX 3060 veya dengi tercih edebilirsiniz.

Büyük bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum fakat hava akışını önden verdiği yerden ekran kartı üzerine toz çekecektir. Daha erken bir tozlanma görebilirsiniz. İşlemciniz ile rekabetçi oyunlar oyanayacaksanız RTX 3060 bile yeter. Fakat hikaye tabanlı oyunlara yüklenecekseniz çözünürlülüğe göre 4K-> RTX 4080 veya dengi, 2K-> RTX 3080 veya dengi, FHD-> RTX 3060 veya dengi tercih edebilirsiniz.
Şuan GTX1660 Super kullanıyorum da hocam. Zaten yükseltme yaparsam, baskın olarak 3060 ti düşünüyordum. Daha üst modellerine gerek olacağını düşünmüyorum.

@atar1993 hocam birde SSD ne kadara kadar takabilirim? Ve en büyük SSD boyutu bir tanesi için maksimum 1tb mı? Öyleyse bundan kaç tane takabilirim kasama?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı