W-tap işe yaramıyor

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 766
Makaleler
3
W-tap bende çalışmıyor. Videolar izledim, okudum da fakat ne hikmetse herkes yaparken bende olmuyor. Adam beni 2-3 vuruşla 4-5 blok geriye ata ata düşürüyor, ben dokunamıyorum bile. Bunun ben de işe yaramaması çok sinir bozucu. Her gelen bunu yapıyor. Nasıl yaptığımı anlatacak olursam; Shift tuşuna basılı tutarak koşarken adama vurmadan önce W tuşunu bırakıp vurduktan sonra hemen yine bir kez daha W'ye basıyorum ve vurmadan çekiyorum. Shift'e elim hep basılı bu esnada. Shift'e basmamın bir önemi var mı bilmiyorum fakat bu şekilde sprint atmak benim kolayıma geliyor. Ayarlardan koşmayı "aç-kapat" yapın diyorlar fakat onu yapınca bazen koşmuyor. Acaba o ayardan kaynaklı olabilir mi? Bence bundan kaynaklanmamalı, başka yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Neyi yanlış yapıyorum? Başka yapmam gereken bir taktik de var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
W-tap bende çalışmıyor. Videolar izledim, okudum da fakat ne hikmetse herkes yaparken bende olmuyor. Adam beni 2-3 vuruşla 4-5 blok geriye ata ata düşürüyor, ben dokunamıyorum bile. Bunun ben de işe yaramaması çok sinir bozucu. Her gelen bunu yapıyor. Nasıl yaptığımı anlatacak olursam; Shift tuşuna basılı tutarak koşarken adama vurmadan önce W tuşunu bırakıp vurduktan sonra hemen yine bir kez daha W'ye basıyorum ve vurmadan çekiyorum. Shift'e elim hep basılı bu esnada. Shift'e basmamın bir önemi var mı bilmiyorum fakat bu şekilde sprint atmak benim kolayıma geliyor. Ayarlardan koşmayı "aç-kapat" yapın diyorlar fakat onu yapınca bazen koşmuyor. Acaba o ayardan kaynaklı olabilir mi? Bence bundan kaynaklanmamalı, başka yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Neyi yanlış yapıyorum? Başka yapmam gereken bir taktik de var mıdır?

Zamanlaman hatalı ondan kaynaklıdır W-tap pingten pinge zamanlaması değişir.
1.9 PvP mi 1.8 PvP mi atıyorsunuz?

Zamanlaman hatalı ondan kaynaklıdır W-tap pingten pinge zamanlaması değişir.
1.9 PvP mi 1.8 PvP mi atıyorsunuz?
Yani ne gibi bir zamanlama hatam olabilir bilmiyorum, dediğim şekilde yapıyorum. İzlediğim ve okuduğum yerlerde de öyle yazıyordu-yapıyordu. Enteresan.

1.9 Pvp'si oynuyorum. Yavaş vurmalı olan o oluyordu sanırım.

Bir de yukarıda yazdığım şekilde vurmak ile W'ye basılı tutup adama vurduktan sonra W'yi bırakıp dokunma arasında bir fark var mı? Bir de başka knockbackli vurabileceğim bir PVP taktiği var mıdır? Asıl sorunum knockbackli vuramamak.

Bu olay genellikle sadece 1.8.9 PvP'sinde gerçekleşebiliyor. W'yi bırakıp dokunma ile arasında fark var W'yi bırakıp dokunmak daha iyi. Onu video izleyerek yapamazsınız sürekli PvP atıp kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Zaten sürekli PvP attıkça yeni yeni PvP taktikleride öğreneceksiniz eski PvP'ci olarak söylüyorum. İyi şanslar.

Bu olay genellikle sadece 1.8.9 PvP'sinde gerçekleşebiliyor. W'yi bırakıp dokunma ile arasında fark var W'yi bırakıp dokunmak daha iyi. Onu video izleyerek yapamazsınız sürekli PvP atıp kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Zaten sürekli PvP attıkça yeni yeni PvP taktikleride öğreneceksiniz eski PvP'ci olarak söylüyorum. İyi şanslar.
Hocam 1.21.8 sürümünde oynuyorum. Yukarıda da yazdım, yavaş vurmalı olan.

Bırakıp dokunmak derken? Dokunma ile tuşa basılmıyor ki. Klavyeyle falan mı alakalı yoksa? Laptop klavyesinde oynuyorum.

Birde ana mesajda yazdığım şekilde kullanmak ile bunun arasında bir fark var mı? Açıkçası ben çok göremedim. Alıntıladığım mesajdaki gibi kullanıyorum artık zaten. İşe yarayacaksa bunda yaramalı, daha kolayıma geliyor. Hem W'yi bırakıp tekrar basınca sprinti sıfırlıyor zaten. Tabii ben de işe yaramıyor ne hikmetse.
W'ye basılı tutup adama vurduktan sonra W'yi bırakıp dokunma

Hocam 1.21.8 sürümünde oynuyorum. Yukarıda da yazdım, yavaş vurmalı olan.

Bırakıp dokunmak derken? Dokunma ile tuşa basılmıyor ki. Klavyeyle falan mı alakalı yoksa? Laptop klavyesinde oynuyorum.

Bir de ana mesajda yazdığım şekilde kullanmak ile bunun arasında bir fark var mı? Açıkçası ben çok göremedim. Alıntıladığım mesajdaki gibi kullanıyorum artık zaten. İşe yarayacaksa bunda yaramalı, daha kolayıma geliyor. Hem W'yi bırakıp tekrar basınca sprinti sıfırlıyor zaten. Tabii ben de işe yaramıyor ne hikmetse.

Yapması cok basit.
Siz ara sıra girip 1-2 kez deneyeyim olsun kafasındaysanız o olmaz zaten.
Bir arkadaşınızla vs atın bir serverda üstünde kombo yapmaya calışın yavaş yavaş alısırsınız.
İlk önce kombodan kacmalara dikkat etmeden deneyin alıştıktan sonra kombodan kacacaklarını ön gördügünde crit spamlayın.
Intel edits in anlatımları iyidir bakabilirsiniz. Oyun isminiz neydi?
DC kullanıyorsanız DC niz nedir?

Yapması cok basit.
Siz ara sıra girip 1-2 kez deneyeyim olsun kafasındaysanız o olmaz zaten.
Bir arkadaşınızla vs atın bir serverda üstünde kombo yapmaya calışın yavaş yavaş alısırsınız.
İlk önce kombodan kacmalara dikkat etmeden deneyin alıştıktan sonra kombodan kacacaklarını ön gördügünde crit spamlayın.
Intel edits in anlatımları iyidir bakabilirsiniz. Oyun isminiz neydi?
DC kullanıyorsanız DC niz nedir?
Hemen hemen günde 2-3 saat oynuyorum, 6-7 aydır falan düzenli oynuyorum. Egg Wars için oynuyorum sadece.

Hatta W-tap'in ne olduğunu bile bilmeyenler varmış, adam ona rağmen benden knockbackli vuruyor. Oyun beni sevmiyor ve bende çalışmıyor. Ciddi ciddi bunu düşünüyorum artık. Yanlış yaptığım ne olabilir ki, düz vurmaktan bahsediyorum? Kaldı ki W-tap'i de yapıyorum ama saymıyor.

Çok bir umudum yok da, yine de bir ihtimal yazıyorum işte. En kötü bunu kabullenip ona göre oynayacağım da insan maçta saçma sapan öldükten sonra sinirleniyor.

DC kullanmıyorum ama duruma göre yükleyebilirim. Oyundaki ismim DarqNiqht.

Bu dediğinizi anlamadım.

@bozkurt11 @Lientum Şu ikisi arasında fark var mı arkadaşlar?

Shift tuşuna basılı tutarak koşarken adama vurmadan önce W tuşunu bırakıp vurduktan sonra hemen yine bir kez daha W'ye basıyorum
adama vurduktan sonra W'yi bırakıp dokunma

Son düzenleme:
Hemen hemen günde 2-3 saat oynuyorum, 6-7 aydır falan düzenli oynuyorum. Egg wars için oynuyorum sadece.

Hatta W-tap'in ne olduğunu bile bilmeyenler varmış, adam ona rağmen benden knockbackli vuruyor. Oyun beni sevmiyor ve bende çalışmıyor. Ciddi ciddi bunu düşünüyorum artık. Yanlış yaptığım ne olabilir ki, düz vurmaktan bahsediyorum? Kaldı ki W-tap'i de yapıyorum ama saymıyor.

Çok bir umudum yok da, yine de bir ihtimal yazıyorum işte. En kötü bunu kabullenip ona göre oynayacağım da insan maçta saçma sapan öldükten sonra sinirleniyor.

DC kullanmıyorum ama duruma göre yükleyebilirim. Oyundaki ismim darqniqht.

Bu dediğinizi anlamadım.

@bozkurt11 @Lientum şu ikisi arasında fark var mı arkadaşlar?

W tapın cok türevi var.
Kimi W-A-S-D-W seklinde tekrar eder kimi W-A-D-W yapar kimide W baş cek yapar
Mantıkları aynı aradaki mesafeyi korumak.
Tabii ki W-tapa karşı yapılacak jump reset var jump reset dogru yapılırsa 0 knockback almanı saglar senin rakiplerin jump reset yapıyor olabilir. Veya pingten kaynaklı az sekmede oluyor olabilir.

Hemen hemen günde 2-3 saat oynuyorum, 6-7 aydır falan düzenli oynuyorum. Egg wars için oynuyorum sadece.

DC kullanmıyorum ama duruma göre yükleyebilirim. Oyundaki ismim darqniqht.

Bu dediğinizi anlamadım.

@bozkurt11 @Lientum şu ikisi arasında fark var mı arkadaşlar?

Hocam ben şöyle yapıyordum, W ye basıp adama tam vururken parmağımı aşağıya çekip s tuşuna basıyordum sonra tekrar W tekrar s derken bir ön hafif bir arka yaparak vuruyordum adama genelde çoğu vuramıyor böyle yapınca. Böyle yapmayı deneyin alışınca farklı stillerede geçeceksiniz zaten.

W tapın cok türevi var.
Kimi W-A-S-D-W seklinde tekrar eder kimi W-A-D-W yapar kimide W baş cek yapar
Mantıkları aynı aradaki mesafeyi korumak.
Tabii ki W-tapa karşı yapılacak jump reset var jump reset dogru yapılırsa 0 knockback almanı saglar senin rakiplerin jump reset yapıyor olabilir. Veya pingten kaynaklı az sekmede oluyor olabilir.
Ben daha çok kritik vuruyorum yani zıplayarak, ama adam bana aşırı knockbackli vurunca yapacak bir şey kalmıyor kaçıyorum genelde. Benim vuruşlarımı saymıyor oyun. Bazen sağ sol yaparak (A-D) deniyorum ama şu ana kadar çok işe yaradığını söyleyemem, ya rakipler iyi ya da ben tam yapamıyorum.
Hocam ben şöyle yapıyordum, W ye basıp adama tam vururken parmağımı aşağıya çekip s tuşuna basıyordum sonra tekrar W tekrar s derken bir ön hafif bir arka yaparak vuruyordum adama genelde çoğu vuramıyor böyle yapınca. Böyle yapmayı deneyin alışınca farklı stillerede geçeceksiniz zaten.
Biraz karışık geldi, yapabileceğimi sanmıyorum. Sanırım şu an yapmam gereken sağ sol yaparak aim kaçırmasını sağlamak ama o da şu ana kadar işe yaramadı. Adam tutturunca da bir anlamı kalmıyor çünkü tek vuruşta 2-3 blok uçuyorum ve ölüyorum. Saçma ve aşırı sinir bozucu. Sanırım böyle kabul etmekten başka çarem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı