Çözüldü Thermaltake Water 3.0 vs Corsair Hydro H150i PRO RGB vs Cooler Master Masterliquid ML360R

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DanteMacbeth

Hectopat
AMD Ryzen 7 3800X gibi bir istemciyi soğutmak için 3 ayrı sıvı soğutma buldum. Birinin RPM değeri çok yüksek diğeri çok tercih ediliyor bir diğeri ise çok öneriliyor. Acaba azami performans almak için (overclock) aşağıdaki sıvı soğutmalardan hangisini tercih etmeliyim?
  • Thermaltake Water 3.0 360mm ARGB Sync Edition
  • Corsair Hydro H150i PRO RGB 360mm
  • Cooler Master Masterliquid ML360R RGB 360mm

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AMD Ryzen 7 3800X gibi bir istemciyi soğutmak için 3 ayrı sıvı soğutma buldum. Birinin RPM değeri çok yüksek diğeri çok tercih ediliyor bir diğeri ise çok öneriliyor. Acaba azami performans almak için (overclock) aşağıdaki sıvı soğutmalardan hangisini tercih etmeliyim?
Bunlar arasından Corsair H150i. Ek olarak NZXT Kraken X72.
Bunlar arasından Corsair H150i. Ek olarak NZXT Kraken X72.

Çözüm
NZXT Kraken X72 de aşırı övülen bir soğutucu aslında. PC topladığım sitede bulunmadığından ve toplu almak istediğimden bu üçünü yazdım ama aslında ayrı da alabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı