THH kararı sonrası değişim yerine iade mi yapılacak?

KnifeRex

Hectopat
Bu konudaki olay sonuçlandı ve değişime karar verildi. Aldığım firma ile görüştüm ve Trendyol'dan iade yapmam söylendi. Değişim olacak ancak neden iade edilmesi istendi anlayamadım. Stokta bendeki bilgisayarın aynısı yok ancak 144Hz olan modeli var. Değişim olması için de iade mi etmem gerekiyor?

Bu konudaki olay sonuçlandı ve değişime karar verildi. Aldığım firma ile görüştüm ve Trendyol'dan iade yapmam söylendi. Değişim olacak ancak neden iade edilmesi istendi anlayamadım. Stokta bendeki bilgisayarın aynısı yok ancak 144Hz olan modeli var. Değişim olması için de iade mi etmem gerekiyor?
Hocam iade etmeden 2. laptopu mu yollasınlar?

Haklısınız ancak mail atmıştım ürün stokta kalmadığı için para iadesi yapılacak dendi. Bilgisayarın fiyatı arttığı için para iadesi yaparlarsa daha fazla para ödeyerek almak zorunda olacağım.
Bir üst modeli gönderiyorlar yada para iadesi. Yapacak bir şey yok maalesef. Gönderin para iadesi istemiyorum deyin belki işe yarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı