ThinkBook 15 G2 vs MSI Modern 14 B11SBL-473XTR

Bütçe
7000-8000-9000tl
Lenovo'da var MSI da yok.
@emirhank0 @Gilaybey @burovezir abi biriniz AMD versiyonu diğeriniz 14 G2 kullanıyorsunuz ne diyorsunuz alayım mı?(yukarıda yazdım zaten yapacağım şeyleri)
İntelli ve mx450 olanı al bence seni daha uzun süre idare eder harici ekran kartı olduğu için ben evde kullanım için aldım.
7k ya güzel cihaz Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL 20VE00FTTX i5-1135G7 8 GB 512 GB SSD MX450 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İntel olanın batarya performansı bir tık az fakat cihaz kaliteli hissettiriyor. Eğer 8GB ram ile HDD/SDD takviyesi yapabilirseniz cihaz mükemmel oluyor.

Hocam sorunuzu anlamadım. Evde televizyon var ona HDMI ile bağladığımda sıkıntı yaratmıyor. Zaten harici ekran kartı mobile 1050 gücünde. Oyun bilgisayarları dışında en güçlü ekran kart bu sanırsam.

İntel olanın batarya performansı bir tık az fakat cihaz kaliteli hissettiriyor. Eğer 8GB ram ile HDD/SDD takviyesi yapabilirseniz cihaz mükemmel oluyor.

Bana şarjı 6-7 saat giden laptop lazım aslında okulda aktif kullanacagım. Ama bütcem macbook falan yemtiyor maks 7600 TL falan.
Hocam sorunuzu anlamadım. Evde televizyon var ona HDMI ile bağladığımda sıkıntı yaratmıyor. Zaten harici ekran kartı mobile 1050 gücünde. Oyun bilgisayarları dışında en güçlü ekran kart bu sanırsam.
Ben kodlama yaparken monitorumu bağlayacagım çalışma alanını genişletmek için kasma yapar mı mx450 ?

Bana şarjı 6-7 saat giden laptop lazım aslında okulda aktif kullanacagım. Ama bütcem macbook falan yemtiyor maks 7600 TL falan.

Ben kodlama yaparken monitorumu bağlayacagım çalışma alanını genişletmek için kasma yapar mı mx450 ?
Kasma olmaz ama sarjı o kadar gideceğini sanmıyorum. 55Wh üstü bataryaya sahip olması lazım bence en az. Type-C ile Thunderbolt arasındaki farkı ben fark edemiyorum. Şahsen kullanımda fark olmuyor benim için. Oyun oynanmayacaksa Amd versiyonu tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı