ThinkBook 15 G2 vs MSI Modern 14 B11SBL-473XTR

Bütçe
7000-8000-9000tl
Link atabilir misin ve şarj ne kadar gidiyor, fan sesli mi çalışıyor.

UserBenchmark ve PassMark yaptım genel olarak bence F/P bir ürün ama 8 GB RAM alınmaması gerekli Lenovo çok fazla harcıyor boşta en en fazla 3.9GB falan gordum.
Parmak izi güzel çalışıyor ama batarya test etmedim sıkıntı olabilir 45wh yetmıyor 65W adaptörü var onun hakkında görüşlerimi de yazarım
UserBenchmark ve PassMark yaptım genel olarak bence F/P bir ürün ama 8 GB RAM alınmaması gerekli Lenovo çok fazla harcıyor boşta en en fazla 3.9GB falan gordum.
Parmak izi güzel çalışıyor ama batarya test etmedim sıkıntı olabilir 45wh yetmıyor 65W adaptörü var onun hakkında görüşlerimi de yazarım.

Ben 512 GB olanını aldım yanına 8 GB RAM de alacağım.

Parmak izi güzel çalışıyor ama batarya test etmedim sıkıntı olabilir 45wh yetmıyor 65W adaptörü var onun hakkında görüşlerimi de yazarım

Ben 512 GB olanını aldım yanına 8 GB RAM de alacağım.
GTA V seviyesindeki oyunlarda denediniz mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı